Amsterdam,
11
februari
2020
|
10:00
Europe/Amsterdam

Epson toont nieuwe 30.000 lumen projector op ISE 2020

Ontdek het spectaculaire ‘EpsonUnboxed’-paradepaardje plus nieuwe AV-producten voor bedrijven, onderwijsinstellingen, entertainment en de retail Stand H90, Hal 1.

Epson, de nummer één projectorfabrikant ter wereld, demonstreert dit jaar tijdens ISE zijn nieuwe 30.000 lumen laserprojector (de EB-L30000U) in stand H90, hal 1. Deze hoogwaardige laserprojector wordt in een dubbele configuratie opgesteld om te laten zien hoe u een indrukwekkende en betaalbare 4K-oplossing met 60.000 lumen kunt realiseren.

Epson toont dit jaar tijdens ISE een groot aantal nieuwe AV-oplossingen voor bedrijven, onderwijsinstellingen en de retail. Bijvoorbeeld:

  • Een nieuwe Ultra Short Throw (UST) lens (de ELPLX03) voor de 30.000 en 25.000 lumen laserprojectoren. Epson is de enige projectorfabrikant die een UST-oplossing zonder offset biedt voor al zijn verwisselbare lensmodellen, variërend van 5.500 tot 30.000 lumen.
  • Een nieuwe UST-laserprojector voor vergaderingen (de EB-1485Fi) met dual link edge blending.
  • Twee nieuwe signage projectoren (EB-W70 en EB-805F), de eerste voor retaildisplays en de laatste voor corporate signage.
  • Een nieuwe, intuïtieve en gebruiksvriendelijke ProAV-softwaretool voor MAC.

#EpsonUnboxed is de spectaculaire projectiemapping van dit jaar. De visueel verbluffende installatie wisselt acht unieke scenario's af, elk met hun eigen complexe afbeeldingen en effecten op het gebied van projectiemapping. De scenario's vormen een lineair verhaal, dat geleidelijk in crescendo wordt opgebouwd en waarin als finalestuk een echte Formule 1-raceauto wordt onthuld.

Neil Colquhoun, Vice President, CISMEA & Professional Displays bij Epson Europe, zegt: "Dit is onze meest uitgebreide AV-lijn tot nu toe en demonstreert Epson's complete assortiment van 4k enhanced installatie-laserprojectoren en verwisselbare lenzen - variërend van de zeer hoogwaardige 30.000 lumen EB-L30000U tot de entry-level ProAV-laserprojectoren. We hebben onze signage-oplossingen voor de retail en de horeca met succes uitgebreid en we hebben een unieke reeks UST-projectoren voor het onderwijs en de zakelijke markt neergezet. En later dit jaar zullen we nog meer aankondigingen doen."

Een ander hoogtepunt op de stand is een demonstratie van de Moverio smart glasses, die gebruikt worden voor de bezoekerservaring in samenwerking met Emozionella en Toledo Train Vision. Bezoekers van de stand kunnen met een gereconstrueerd toeristisch treintje reizen en - met een Moverio-bril - de prachtige stad Toledo ontdekken, volledig verrijkt met augmented reality en gereconstrueerd met behulp van Epson's high lumen projectoren.

Augmented reality wordt steeds verder ontwikkeld, en veel toepassingen zijn nu van proof of concept doorgestroomd naar standaard implementatie. Onze samenwerking met Toledo Train Vision is een fantastisch voorbeeld en laat zien hoe smart glasses nu worden gebruikt in de toeristische industrie om de bezoekerservaring te verbeteren. Dit voorbeeld is een van de vele praktische toepassingen voor augmented reality in uiteenlopende sectoren, van retail, gezondheidszorg en onderwijs tot remote assistance, entertainment, musea en bezoekersattracties", zegt Valerie Riffaud Cangelosi, Head of New Market Development - Epson EMEA.

U kunt de nieuwste Epson-projectietechnologie ervaren op Stand H90, Hal 1op ISE 2020. 

Ga voor aanvullende informatie betreffende onze ISE deelname naar www.epson.eu/ISE2020.

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com