Gent,
16
oktober
2019
|
13:09
Europe/Amsterdam

Epson toont nieuwe interactieve schermen voor flexibel werken op SETT-beurs

Eerste Epson 3LCD ultrashort-throw interactieve laserschermoplossing met edge blending-technologie en veelzijdige connectiviteit

Gent - Op de onderwijsbeurs SETT (Gent, 23 en 24 oktober 2019) demonstreert Epson met de EB-1485Fi zijn eerste interactieve 5000 lumen display voor intensief samenwerken. Deze innovatieve nieuwe schermen schalen hun weergavegrootte op basis van de omgeving om flexibel te kunnen werken, en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen.

Voor de moderne werkomgeving 

De EB-1485Fi-reeks bestaat uit een multi-touch display van maximaal 100 inch (16: 9 standalone), tot 120 inch (16:6 standalone) of 155 inch met behulp van de Epson DuoLink-functie. Hiermee kunnen twee interactieve Epson-beeldschermen worden gecombineerd tot één scherm. Dankzij de edge blending-technologie krijgt de gebruiker dan één groot flexibel werkvlak. Hij krijgt er een scala aan krachtige ingebouwde connectiviteitsopties bij, zowel draadloos als bekabeld, waaronder HDBaseT, een HDMI-uitgang en een pc-slot. Dankzij de edge blending-functionaliteit, het slank ontworpen touch-startscherm is de EB-1485Fi geschikt voor elke moderne werkomgeving.

Hans Dummer, executive director van Epson Europe: “Bij Epson focussen we op de gebruikerservaring en zoeken we de juiste oplossing op basis van de noden. Met onze nieuwste interactieve displays kunnen gebruikers werkplekken volledig transformeren. Deze grote, schaalbare displays verrijken de samenwerking en verhogen zowel de betrokkenheid als de kennisuitwisseling met collega's, klanten of vertegenwoordigers.” 

De nieuwe beeldschermen zijn niet-reflecterend en niet-verblindend, zodat de leesbaarheid gegarandeerd blijft, zelfs op een schaalbaar beeldscherm van 100 inch. “Als vergaderruimtes met de juiste technologie en oplossingen zijn uitgerust, helpt dit om de teamgeest te bevorderen, de productiviteit te verhogen, het creatief denken en redeneren te stimuleren. Verder verhoogt het de technologische vaardigheden van gebruikers gericht op digitale transformatie op de werkplek", aldus Hans Dummer.

Ook op school

Het andere model in de reeks, de EB-1480Fi, is de ideale oplossing voor onderwijsgebruikers die nu over Epson-lampdisplays beschikken en willen upgraden naar een Full HD-laserdisplay. Voordeel is dat deze nieuwe modellen compatibel zijn met de reeds aanwezige steunen en fingertouch-units. Dit betekent dat scholen hun huidige Epson-display kunnen upgraden tegen een fractie van de kostprijs, terwijl ze profiteren van de meer geavanceerde laserdisplay en de nieuwste interactieve functies.

Gebruiksvriendelijk

Beide modellen hebben een intuïtieve en eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface, met een aanraakscherm en veilige samenwerkingstools. Dankzij de compatibiliteit met Windows, Office 365 suite en iOS kan je alle Office-applicaties via pc's en tablets gebruiken. Bovendien kun je tot vier videobronnen tegelijkertijd op één display weergeven. Denk bijvoorbeeld aan videoconferenties met meerdere videobronnen en presentaties. Met de Epson iProjection kunnen gebruikers draadloos connecteren en de displays vanaf meerdere apparaten en platforms gebruiken. De app is gratis te downloaden.

Eenmaal geïnstalleerd, kunnen beide schermen tot 20.000 uur worden gebruikt in de normale modus en tot 30.000 uur in stille modus. Een garantie van vijf jaar zorgt voor extra gemoedsrust. Dit zorgt voor lagere onderhoudskosten en betekent dat gebruikers na de installatie er geen omkijken meer naar hebben en zich kunnen focussen op hun presentatie of les.

Beide modellen zijn nu beschikbaar.

 

Over Epson België

EPSON Europe B.V. Sales Office Belgium is een Europese sales- en marketing dochteronderneming van Seiko Epson Corporation, wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en producent van een uitgebreid productgamma, variërend van inkjet printers en printsystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten op het gebied van printing, visuele communicatie, kwaliteit van leven en productie te overtreffen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printsystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën. De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 80.000 werknemers in 86 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieubelasting te beperken.global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.750 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2016 een omzet van 1.7 miljard euro.http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050http://eco.epson.com/