05
november
2015
|
13:15
Europe/Amsterdam

Epson toont nieuwe signage printtechnologie

Samenvatting
Epson verzorgt een preview van zijn meest geavanceerde roll-to-roll signalisatieprinter tot nu toe, de 64-inch SC-S60600. Tijdens de ontwikkeling, die vier jaar in beslag heeft genomen, maakten technici van Epson gebruik van de allernieuwste technologieën, met inbegrip van een nieuw precisiesysteem voor media-invoer, krachtige dubbele PrecisionCore TFP-printkop.

De SureColor SC-S60600 is Epson’s meest geavanceerde 64-inch roll-to-roll signalisatie- en displayprinter

Düsseldorf (VISCOM, Hal 8b, stand H10) – Epson verzorgt een preview van zijn meest geavanceerde roll-to-roll signalisatieprinter tot nu toe, de 64-inch SC-S60600. Tijdens de ontwikkeling, die vier jaar in beslag heeft genomen, maakten technici van Epson gebruik van de allernieuwste technologieën, met inbegrip van een nieuw precisiesysteem voor media-invoer, krachtige dubbele PrecisionCore TFP-printkop en een veelheid aan geavanceerde functies die de SC-S60600 tot de meest productieve signalisatieprinter in het assortiment van Epson zullen maken.

"Door naar klanten te luisteren tijdens de productontwikkeling, was Epson in staat technologieën op te nemen die helpen de voornaamste problemen aan te pakken waarmee moderne signalisatieprinters te maken hebben", aldus Richard Barrow, senior productmanager bij Epson Europe. "De technologie die Epson heeft geleverd in deze nieuwe printer is toonaangevend in zijn klasse en daardoor kunnen signalisatiespecialisten beschikken over de beste roll-to-roll printer om de klus geklaard te krijgen, op de juiste wijze en op tijd."

De SC-S60600, die is ontworpen en geproduceerd door Epson, zal zijn uitgerust met nieuw ontwikkelde technologieën die uitmuntende printkwaliteit, duurzaamheid en compatibiliteit van media zullen bieden. In combinatie met een nieuw, geavanceerd precisiesysteem voor media-invoer en een krachtige dubbele PrecisionCore TFP-printkop, zal de SC-S60600 in staat zijn banners van professionele kwaliteit te vervaardigen met een snelheid van 53 m2 per uur en een vinyluitvoer tot 30 m2 per uur.

"Epson gaat er prat op te luisteren naar de behoeften van de markt. Onze klanten weten wat zij willen en wij hebben hun feedback gebruikt bij de ontwikkeling van de nieuwe SC-S60600 printer", zei Dominic Fowler, productmanager bij Epson Europe. "De SC-S60600 biedt uitmuntende prestaties, betrouwbare productiecapaciteit en ongeëvenaarde toegevoegde waarde voor drukkerijen van elk formaat."

Meer informatie over de SC-S60600

De SC-S60600 64-inch roll-to-roll printer zal zijn voorzien van verschillende nieuwe functies die de betrouwbaarheid, productiviteit en kwaliteit bevorderen, zoals:

  • Dubbele Epson PrecisionCore TFP-printkop: biedt krachtige prestaties en een hoge mate van consistentie plus Variable Sized Droplet Technology voor een superieur printkwaliteit. Daarnaast zullen nieuwe verbeteringen in de hardware zorgen voor grotere weerstand tegen krassen door contact met de printkop en zal de nieuwe Precision Dot-screeningtechnologie zal helpen vlekkeloze uitvoer te bieden zelfs bij hoge printsnelheden.
  • Precisiesysteem voor media-invoer: Robuuste gemotoriseerd transport van media van rol naar rol met een uiterst geavanceerd systeem voor automatische spanningscontrole (AD-ATC) voor het buitengewoon nauwkeurig invoeren en opwikkelen van media. Antistatische drukrollers met grote diameter helpen de grip en nauwkeurigheid bij de invoer te optimaliseren, terwijl een innovatieve media-invoer een consistente invoer van media mogelijk maakt voor werkelijk onbeheerd afdrukken van rol naar rol.
  • Eenvoudige bediening: automatische uitlijning en instelling van media maakt snel overschakelen tussen mediatypen mogelijk. Automatische reiniging van de printkop, met inbegrip van een nieuw ontwikkeld systeem voor het verwijderen van stof van de printkoppen, maakt printkoponderhoud vrijwel overbodig.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De SureColor SC-S60600 printer komt beschikbaar in het eerste kwartaal van 2016, via geautoriseerde Epson-leveranciers van signalisatiesystemen.

Voor meer informatie gaat u naar www.epson.nl/signage