16
syyskuu
2014
|
12:00
Europe/Helsinki

Epson tuo markkinoille huippuluokan tasoskannerit filmien ja valokuvien skannaamiseen

Yhteenveto

Epson julkistaa kaksi uutta filmi- ja valokuvatasoskanneria: Perfection V850 Pro ja Perfection V800 Photo on suunniteltu muuntamaan valokuva- ja negatiivikokoelmat ammattilaislaatuisiksi digitaalisiksi kuviksi.

Menestyneeseen Perfection V700 ‑sarjaanperustuvien uusien mallien ammattimainen laatu, nopeus ja tuottavuus nostavatriman entistä korkeammalle

16. syyskuuta2014 – Epson julkistaa kaksi uuttafilmi- ja valokuvatasoskanneria: Perfection V850 Pro ja Perfection V800 Photoon suunniteltu muuntamaan valokuva- ja negatiivikokoelmatammattilaislaatuisiksi digitaalisiksi kuviksi. Laadukkaat linssit,skannausalueen koko, tuettujen negatiivimuotojen laaja valikoima sekäedistyneet pölyn- ja naarmunpoisto-ominaisuudet nostavat uudet mallitmarkkinasegmenttinsä huipulle.

Perfection V850 Pro ja Perfection V800 Photo tarjoavat parhaanmahdollisen skannauslaadun, nopeuden ja tuottavuuden. Lisäksi ne tukevatmonenlaisia positiivi- ja negatiivifilmimuotoja, kuten 35 mm:nnegatiiveja, 35 mm:n dioja sekä keskikoon ja 5 x 4 tuumanfilmejä. Monipuolinen Perfection V850 Pro on erinomainen skanneri niin ammattilaisvalokuvaajillekuin innokkaille harrastajillekin. Perfection V800 Photo ‑mallinhelppokäyttöisyys sekä nopea ja tarkka tulostus sopivat valokuvaharrastajille, jotkahaluavat skannata suuren määrän erimuotoisia filmejä.

Perfection V850 Pro ja Perfection V800 Photo esitelläänensimmäistä kertaa Euroopassa Photokinassa (osasto B11,halli 2.2, 16.–21. syyskuuta 2014, Kölnmesse, Köln).

Kaksoislinssijärjestelmä takaa hyvän optisen skannaustarkkuudenfilmeille (6 400 dpi) ja valokuville (4 800 dpi). Laite valitseeoptimaalisen skannauslaadun ja ‑nopeuden mahdollistavan linssinautomaattisesti. Suuren optisen tiheyden (4,0 Dmax) ansiosta skannerittuottavat laajan valikoiman erittäin tarkkoja sävyjä erityisesti tummilla alueilla.

Uudet filmipidikkeet ovat entistäkin tukevampia, ja käyttäjätvoivat muuttaa niiden korkeutta löytääkseen täsmälleen oikean tarkennuspisteenja parhaan mahdollisen tarkennuksen. Uusissa filmipidikkeissä on myösanti-Newton-rengaslasi, joka parantaa skannauslaatua puristamallaalkuperäiskappaleet paikoilleen. V850-mallin mukana tulee myös toinenpidikesarja, joka auttaa lisäämään tuottavuutta.

Kumpikin malli hyödyntää Digital ICE ‑tekniikkaa, joka poistaapölyn, hiukset, naarmut, sormenjäljet, rypyt sekä muut viat filmeistä,diakuvista ja valokuvista. Koska manuaalisia korjauksia ei tarvita, tekniikkasäästää aikaa ja vaivaa. Filmien skannaukseen kehitetty Digital ICE käyttääinfrapunavaloa ja pitkälle kehittyneitä algoritmeja pintavikojen havaitsemiseenja poistamiseen.

Uusissa skannerimalleissa käytetään tuottavuutta lisäävää EpsoninReadyScan LED ‑tekniikkaa, jonka ansiosta lämpenemisaika on alle sekunnin.Käyttäjä voi siis aloittaa skannaamisen heti. Kummallakin skannerilla on ENERGYSTAR ‑hyväksyntä, osittain ReadyScan LED ‑tekniikan vähäisenvirrankulutuksen ansiosta. Lisäksi LED-valolähteen tuottama skannauslämpötilaon erittäin matala, joten herkimpienkin skannaaminen onturvallista.

PerfectionV850 Pro sisältää myös muun muassa seuraavat lisäominaisuudet: High Pass Optics(heijastamaton linssipinnoite jasuperheijastava peili, jotka takaavat optimaalisen kuvanlaadun ja nopeuttavatskannausta),sekä ammattimainen skannausohjelmisto, joka sisältää SilverFast® SEPlus 8- ja i1 Scanner ‑sovellukset.

Perfection V850 Pro- ja V800 Photo  skannerien hinnat ovat 899 euroa ja 669 euroa. Mallit tulevat myyntiin tämän vuoden lokakuussa.

Tärkeimmätominaisuudet:

Kaksoislinssijärjestelmä, joka optimoi filmien (6 400 dpi) ja valokuvien (4 800 dpi) skannauksen.

Suuri optinen tiheys (4,0 Dmax), joka mahdollistaa sävyjen erittäin tarkan toistamisen.

Skannaa monenlaisia filmityyppejä, kuten 35 mm:n negatiiveja, 35 mm:n dioja sekä keskikokoisia ja 5 x 4 tuuman filmejä.

Hyvä tuottavuus – Epson ReadyScan LED ‑tekniikka lyhentää lämpenemisajan lähes olemattomiin; toinen filmipidikesarja (Perfection V850 Pro).

Digital ICE ‑korjaustekniikat negatiivien ja valokuvien vikojen automaattiseen poistamiseen tai korjaamiseen.

Ammattimaiset SilverFast® SE 8 (V800) ja SilverFast® SE Plus 8 (V850) ‑skannausohjelmistot.

ENERGY STAR -standardin mukainen alhainen virrankulutus.