10
april
2014
|
21:56
Europe/Amsterdam

Epson verkleint inktverpakkingen voor online verkoop

Samenvatting

Nieuwe verpakkingen vergemakkelijken verzending voor online verkopers en reseller

Epson introduceerteen nieuwe reeks verpakkingen voor online verkoop van inkt. Dit besluit is van grote invloed op de manier waarop inkt wordt verpakt voor online verkoop. Verpakkingen zijn 40 procent kleiner en inkt die via externe verkopers wordt verkocht, zijn nog steeds te herkennen als authentieke Epson-producten.

De nieuwe Easy Mail-verpakking is klaar voor verzending en past door alle Europese brievenbussen. Hij is bovendien gemaakt van milieuvriendelijk en lichtgewicht bruin karton. De inhoud is verzekerd door het scheurzegel, waaraan eventuele pogingen om de verpakking te openen duidelijk zijn te zien. De productidentificatiestickers maken het product herkenbaar voor exporteurs en eindgebruikers en geven authentieke en vertrouwde producthologrammen weer.

Barry Jackson, hoofd van e-tail sales, Epson Europe: 'Door deze nieuwe verpakking zijn onze producten nu makkelijker te verzenden voor onze online verkopers en voor externe resellers. Het houdt ook in dat eindgebruikers hun product in de originele Epson-verpakking ontvangen met duidelijke en authentieke kenmerken voor productidentificatie en hologrammen.

We weten dat online verkopers soms de buitenste verpakking van onze inktproducten verwijderen om de portokosten te verlagen. Dit betekent helaas dat de eindgebruiker niet kan weten of het ontvangen product authentiek is. Daarnaast varieert het uiterlijk en de beschermende kwaliteit van de aangepaste verpakking.

We willen dat onze eindgebruikers ons product zo goed mogelijk ontvangen zodat ze zeker weten dat ze het product ontvangen waarvoor ze betaald hebben. Op deze manier kunnen we dit garanderen.'

De nieuwe verpakking wordt vanaf april 2014 gebruikt voor Epson’s bestverkopende Claria- en DURABrite-multipackinkten alvorens deze zal worden toegepast op andere inktpatroonpakketten.