Amsterdam,
13
mei
2019
|
11:21
Europe/Amsterdam

Epson versterkt zijn 100% indirecte kanaalstrategie

Een uitgebreider assortiment en een verbeterd partnerprogramma voor onze channel partners

De toewijding van Epson aan het partnerkanaal wordt opnieuw bevestigd door de lancering van een uitgebreid en verbeterd partnerprogramma, voor partners die zakelijke printers, scanners en display-oplossingen van Epson verkopen. Hiermee biedt Epson speciale voordelen aan zijn partners, zoals dedicated accountmanagement en toegang tot sales teams die zich richten op eindgebruikers en specifieke verticals.

Rik van Zantwijk, Head of Business Sales bij Epson Benelux, zegt: “Wij verkopen niet rechtstreeks, maar alleen via onze resellers. Met de recente ontwikkelingen binnen het kanaal vonden we dat het tijd was om onze toewijding nog meer kracht bij te zetten.

De afgelopen jaren hebben we heel nauw samengewerkt met onze partners en goed geluisterd naar wat ze nodig hebben om de groei van hun bedrijf te stimuleren. Met trots kondig ik daarom aan dat we onze ondersteuning aan het kanaal hebben geüpdatet met een nieuw Epson Partner Programme, dat zich concentreert op onze value partners. Het vernieuwde programma biedt hen ondersteuning op maat en toegang tot ons breedste productportfolio.

Epson-partners profiteren van een groot aantal voordelen, waaronder een-op-een business planning, verkoopondersteuning, toegang tot promoties, channel marketing funds en nog veel meer.

Om de verdere ontwikkeling van het programma te ondersteunen, wordt een nieuwe, intuïtieve Partner Portal uitgerold met verbeterde functionaliteit. Hierdoor wordt het voor partners nog eenvoudiger om toegang te krijgen tot wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben. De portal is exclusief toegankelijk voor partners en is een gepersonaliseerd online hulpmiddel voor alles wat Epson te bieden heeft, inclusief business planning, actuele targets en prestaties, prijslijsten, promoties en meer.

Van Zantwijk voegt toe: "Epson heeft geluisterd naar zijn bestaande partners. Zij hechten waarde aan een betrouwbare leverancier die hen kan helpen om te profiteren van het enorme potentieel van snelgroeiende markten. Denk hierbij aan de zakelijke inkjetprinter, een printer die hard op weg is de voorkeursoplossing voor bedrijven te worden in plaats van de traditioneel veelgebruikte laserprinter. Mijn boodschap is duidelijk: als u met ons samenwerkt, zullen wij ons aan u committeren.

Resellers die willen profiteren van de voordelen van het Epson Partner Programme kunnen www.epson.eu/portal bezoeken voor meer informatie en registratie.

 

Over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 81.000 werknemers in 85 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken. global.epson.com
 

Over Epson Europe 
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.830 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com