26
februari
2016
|
11:21
Europe/Amsterdam

Epson voor het 15e achtereenvolgende jaar benoemd tot 's werelds nummer 1 projectorfabrikant

Samenvatting
Epson voor het 15e achtereenvolgende jaar benoemd tot 's werelds nummer 1 projectorfabrikant

Epson is voor het 15e achtereenvolgende jaar* door Futuresource Consulting Limited benoemd tot 's werelds grootste projectorfabrikant. Deze mijlpaal is het bewijs van het ononderbroken succes van het bedrijf in de visuele imagingsector.

Recente onderzoeksresultaten van Futuresource geven aan dat Epson het grootste marktaandeel in verkochte eenheden heeft voor projectoren van 500 lumen en hoger.

Epson biedt een breed scala aan visuele imagingproducten, variërend van installatie projectoren, draagbare apparaten, projectoren met ultrakorte projectieafstand en interactieve, zakelijke en thuisbioscoopproducten. Het hart van elke projector van Epson wordt gevormd door de 3LCD-technologie, die ervoor zorgt dat Epson-projectoren de meest heldere, levendige en levensechte beelden leveren van alle vergelijkbare producten die op de markt beschikbaar zijn.

Ga voor aanvullende informatie naar www.epson.nl/WaaromEpson

*Grootste marktaandeel in verkochte eenheden voor projectoren van 500 lumen en hoger. (Enquête uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2015.