Amsterdam,
16
september
2020
|
08:30
Europe/Amsterdam

Epson wint drie onderscheidingen in de Summer 2020 Pick Awards van Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Inkjetprinters voor kleine bedrijven en thuiskantoren gewaardeerd in een tijd waarin ze belangrijker zijn dan ooit

Epson heeft drie Summer 2020 Pick Awards ontvangen van Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI) voor zijn printers voor kleine bedrijven en thuiskantoren. Deze erkenning komt in een tijd waarin desktopprinters en printers voor kleine werkgroepen steeds belangrijker worden, aangezien velen van ons nog altijd thuis of met minder mensen op kantoor werken.

Zoals alle Epson-inkjetprinters, presteren de bekroonde printers uitstekend op het gebied van duurzaamheid. Ze maken gebruik van de Heat Free-technologie van Epson, waarmee het energieverbruik en de CO2-uitstoot gereduceerd worden. Ze bieden ook aanzienlijk lagere afdrukkosten dan concurrerende printers, met betrouwbare prestaties en hoge kwaliteit uitvoer.

“Met drie awards in de categorieën kleine bedrijven en thuiskantoren biedt Epson ongeëvenaarde waarde voor gebruikers die kleine volumes printen,” stelt Kaitlin Shaw, Associate Director van A4 Hardware bij Keypoint Intelligence. “Voor opmerkelijk lage kosten per pagina krijgen gebruikers een hoge kwaliteit uitvoer, perfecte betrouwbaarheid en een indrukwekkende gebruiksvriendelijkheid, inclusief touchscreens, eenvoudig routineonderhoud en lage interventiepercentages. Monochroom of kleur, A4-formaat of grotere afmetingen, Epson heeft een apparaat dat eenvoudig aan de behoeften van gebruikers voldoet en dat hen op de lange termijn veel geld zal besparen.", vervolgt Shaw.

“Deze onderscheidingen zijn een bevestiging van de inspanningen die Epson levert om een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding en duurzame afdrukken van hoge kwaliteit te leveren. Zowel op kantoor als thuis. We zijn erg blij met deze erkenning,” zegt Darren Phelps, Vice President of Business Sales bij Epson Europe.

De winnende modellen zijn:

  • Epson EcoTank ET-16650 (EU model) - Uitmuntende Tabloid Colour Inkjet All-in-One
  • Epson EcoTank ET-5880 (EU model) - Uitmuntende SOHO Colour Inkjet All-in-One
  • Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF (EMEA model) - Uitmuntende Personal Colour Inkjet All-in-One

 

Boilerplate

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com