Amsterdam,
22
november
2017
|
13:55
Europe/Amsterdam

Epson zorgt voor tastbare herinnering bezoekertjes Taartrovers Film Festival

Tijdens festival genomen foto’s direct afgedrukt op EcoTank ET-7700

Printerfabrikant Epson sponsort dit jaar met twee EcoTank ET-7700 printers, extra inkt en fotopapier het Taartrovers Film Festival, dat van begin januari tot half april door Nederland reist. Op dit interactieve culturele festival, voorheen het Fantastisch Kinderfilm Festival, kunnen kinderen genieten van fantasievolle films en daarna spelen, fantaseren en knutselen in de Speeltuin van de Verbeelding. Dit jaar brengt het festival met het thema Lettersoep & Prentenkoek een ode aan het kinderboek.

In het speels vormgegeven decor kunnen kinderen onder meer voor een blue screen in hun eigen tekeningen stappen en dat op foto vastleggen. Voor die gelegenheid stelt Epson de twee EcoTank printers beschikbaar. De gemaakte foto’s kunnen direct draadloos worden afgedrukt, zodat de kinderen de foto’s kunnen opnemen in hun ‘doeboekje’ dat ze na afloop mee naar huis kunnen nemen.

Ellen Tolsma, Hoofd Marketing & Communicatie bij Cultureel Kinderwarenhuis de Taartrovers, is blij met de sponsoring van Epson: “We willen kinderen een kader aan inspiratie bieden, zodat ze vervolgens zelf met verhalen aan de slag kunnen. Met de foto’s hebben zij een tastbaar aandenken aan wat zij op het festival hebben gemaakt.”

De EcoTank ET-7700 beschikt over inkttanks met daarin voldoende inkt voor het afdrukken van 3.400 foto’s op 10x15 cm formaat. Ward Estoppey, Channel Marketing Manager bij Epson Nederland. “Op een drukbezocht festival als het Taartrovers Film Festival is er niet of nauwelijks tijd om cartridges te verwisselen. De EcoTank fotoprinters zijn dus bij uitstek geschikt voor een gelegenheid als deze. Met de ET-7700 laten we zien bovendien zien dat het afdrukken van foto’s leuk, eenvoudig en goedkoop kan zijn.”

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com