03
marraskuu
2014
|
09:30
Europe/Helsinki

Epsonilta teollisuustulostin väritarroille

Yhteenveto

Tämän teollisuustulostimen avulla yritykset voivat sisäisesti tulostaa tarvitsemansa tarrat, kuten esimerkiksi ruoka- ja juomatuotteiden, pakkausten ja laatikoiden etiketit sekä EU:n energiamerkinnät ja GHS-tarrat.

Tuotteita valmistavat yritykset voivat nyt tuottaalaadukkaita ja mukautettuja tarroja erittäin nopeasti itse

3. marraskuuta 2014 – Uusi ColorWorksC7500 on erinomainen työkalu laadukkaiden väritarrojentulostamiseen.  C7500-tulostimen avulla voidaan eliminoida myös esipainamiseen liittyvät kustannuksettuottamalla pieniä sarjoja mukautettuja tarroja tarpeen mukaan. Tarrat voidaan tuottaa yrityksessä sisäisesti säästäen aikaa ja rahaa.

SuosittuunTM-C3500-malliin perustuva C7500tarjoaa erinomaista tulostuslaatua ja -nopeutta tarpeen mukaan tehtävään pieniensarjojen väritarratulostukseen. C7500-tulostimen ominaisuuksia ovat

  • korkea tulostuslaatu (600 x 1200 dpi)
  • nopea tulostus (300 mm/s)
  • erinomainen luotettavuus uuden kiinteän PrecisionCore MicroTFP -tulostuspään ansiosta.

Tämänteollisuustulostimen avulla yritykset voivat tulostaa tarvitsemansatarrat, kuten esimerkiksi ruoka- ja juomatuotteiden, pakkausten ja laatikoidenetiketit sekä EU:n energiamerkinnät ja GHS-tarrat.

Tarrojentulostaminen tarpeen mukaan C7500-tulostimella voi myös auttaa poistamaanesipainamiseen liittyviä kustannuksia, esimerkiksi poistamalla tarrajätteen jatehden suuren tarravaraston tarpeettomaksi.

C7500 sisältääEpsonin uuden PrecisionCore-tulostuspään, joka on kehitetty erityisestiyrityksille käytettäväksi teolliseen tarrojen painamiseen. Tarrojen tulostaminen yrityksen sisälläauttaa varmistamaan erinomaisen laadun sekä mahdollistaa laadukkaiden tarrojentuottamisen nopeasti. 

Suuttimentarkistustekniikkaja pisteenkorvaus auttavat estämään virhetulostukset ja pikselivirheet javarmistamaan, että tulosteet ovat yhdenmukaisia.

Tulostimessakäytetään riittoisia, erillisiä mustepatruunoita, joten vain yksittäinen loppuunkäytetty mustepatruuna pitää vaihtaa, mikä tuo kustannussäästöjä ja vähentäähukkaan joutuvaa mustetta.

C7500 onhelppokäyttöinen eikä vaadi juuri lainkaan huoltoa. LCD-ohjauspaneeli tekeetulostimen asentamisesta yksinkertaista ja nopeaa, ja ESC/Label, uusintulostinkomentosarjamme väritarratulostimille, mahdollistaa tulostimenintegroinnin käytännössä mihin tahansa käyttöjärjestelmään.

Epson Suomen Channel SalesManager Jani Koskela sanoo:

”Valmistusteollisuuteensuunniteltu C7500 -tarratulostin mahdollistaa nyt yksittäin mukautettujenväritarrojen tulostamisen yrityksen sisällä. Se tarjoaa huomattaviakustannussäästöjä kiinteän tulostuspään ansiosta. Tulostuspäätä ei tarvitsevaihtaa, joten se kestää tulostimen koko käyttöiän[1].Lisäksi pigmenttimustetarrat kuivuvat nopeasti ja kestävät hankausta ja vettäeivätkä haalistu.”

Terävät, laadukkaattulokset saadaan aikaan muuttuvan pisarakoon tekniikalla (VSDT), jokamahdollistaa mustepisaroiden tuottamisen tarkasti määritellyn kokoisina.

C7500 on saatavana tammikuusta 2015.

Tärkeimmät ominaisuudet:

· Täysväritarrojen (CMYK) lyhyiden sarjojentulostus tarpeen mukaan

· Erinomainen tulostuslaatu 600 x 1 200dpi:n tarkkuudella

· Uusi PrecisionCore MicroTFP-rivitulostuspää

· Nopea tulostus (300 mm/s)

· Pienet tarrakohtaiset kustannukset

· Erilliset mustepatruunat säästävät rahaa,sillä vain loppuun kulunut väri tarvitsee vaihtaa

· Riittoisat 300 ml:n mustepatruunat

· LCD-näyttö helpottaa tulostimen tilanseurantaa, ja ohjauspaneelista voi säätää tulostimen asetuksia ilmantietokonetta

· Tee laadukkaita tulosteita lukuisille erimateriaaleille, kuten matta- ja kiiltäväpintaiselle paperille sekäerimuotoisille ja -kokoisille synteettisille materiaaleille

· Tulostaa jopa 4 tuuman levyiselle materiaalille

· Epson DURABrite Ultra Ink -muste tuottaakestävät tulosteet, jotka eivät tahriinnu tai haalistu ja hylkivät useimpianesteitä

· Suuttimentarkistustekniikka tunnistaatukkeutuneet suuttimet ennen tulostusta ja korjaa ne minimimäärällä mustetta

· Pisteenkorvaus kompensoi tukkeutuneitasuuttimia

· Vakiona automaattileikkuri jalisävarusteena rullausyksikkö rullalta rullalle -tulostukseen

· Mukana tulostinkielituki (ESC/Label),jonka avulla C7500:n hallinta on mahdollista mistä tahansa käyttöjärjestelmästätai ohjelmistosta

· Sisältää alkuperäiset ohjaimettärkeimmille ohjelmistoille, kuten Codesoftille, Bartenderille ja NiceLabelille

· Mukana kehitys-, hallinta- jahuolto-ohjelmisto

[1] ColorWorks C7500 -tuotteen elinkaareksi onmääritetty 500 km syötettyä paperia