Vantaa,
29
lokakuu
2018
|
14:43
Europe/Helsinki

Epsonin uudet A4-koon yritystulostimet auttavat yrityksiä tulostamaan edullisemmin

Riittoisiksi suunnitelluissa A4 RIPS -laitteissa on uudistettu ulkonäkö sekä entistä pienempi tilantarve

Epson on julkistanut kaksi uutta WorkForce Pro A4 RIPS (Replaceable Ink Pack System) -tulostinmallia, jotka pohjautuvat aiemmin tänä vuonna julkistettuihin suosittuihin WF-C5000-sarjan A4-yritystulostimiin. 4-in-1-monitoimilaite WF-C579RDTWF ja yksitoiminen WF-C529RDTW auttavat parantamaan tuottavuutta työpaikalla ja vähentämään tulostuksen ympäristövaikutuksia. Ne mahdollistavat edulliset elinkaarikustannukset kuukausittain runsaasti tulostaville yrityksille, minkä takia molemmat ovat sopivia vaihtoehtoja tulostusympäristön hallintapalveluun. 60 kuvan skannaamiseen minuutissa kykenevä, automaattisella asiakirjansyöttölaitteella varustettu yhden pyyhkäisyn skanneri asettaa monitoimimallin yritysten A4-segmentin kärkiluokkaan. WF-C529RDTW taas on yksi harvoista yksitoimisista A4-yritystulostimista, joka tarjoaa turvallista ja opastettua tulostusta Epson Print Adminin avulla.

”Näiden laitteiden 50 000 mustavalkoisen tai 20 000 värisivun tulostukseen riittävä muste, nopea kaksipuolinen skannaus ja monipuoliset työnkulkuratkaisut tuovat tehoa toimistoon", kertoo Umardeep Sappal, Epson Europen tuotepäällikkö. "Riittoisa muste mahdollistaa pienet kulut ja kilpailukykyiset kokonaiskäyttökustannukset, minkä lisäksi entistä vähemmän kulutusosia käyttävä mustesuihkutekniikka karsii huolto- ja toimenpidekustannuksia.”

Pienemmän tilantarpeen ansiosta nämä mallit on helppo sijoittaa toimistoon tai esimerkiksi klinikoille, joissa ylimääräistä tilaa on usein vähän. Laitteiden energiankulutus on pieni, ne eivät aiheuta lainkaan otsonikaasupäästöjä, ja parannetun kestävyyden ansiosta niiden huoltoväli on 240 000 sivua aiempien mallien 150 000 sivun sijaan.

Ensimmäisen sivun tulostusaika (FPOT) valmiustilasta on vain 4,8 sekuntia mustavalkoiselle ja 5,3 sekuntia väritulosteelle. Väri- ja mustavalkotulosteita (ISO-herkkyys) voidaan luoda jopa 24 kappaletta minuutissa, ja kaksipuolisen skannerin 60 kuvan minuuttinopeus auttaa pitämään tuottavuuden korkeana. Mustesuihkutekniikka ei käytä lämpöä, joten lämpenemistä ei tarvitse odottaa, toisin kuin laserlaitteilla. Laitteiden enimmäispaperikapasiteetti on 1 330 sivua, joten aikaa ei kulu paperin jatkuvaan täydentämiseen.

Molemmat mallit ovat monipuolisesti yhteensopivia eri ratkaisujen kanssa, ja ne on suunniteltu käyttäjäkokemusta sekä asiakirjojen turvallisuutta silmällä pitäen, mikä helpottaa sisäisten työnkulkujen kehittämistä. Epson Open Platformin tarjoama ISV-yhteensopivuus tuo tarjolle lisää kolmannen osapuolen ohjelmistoratkaisuja PaperCutin, Nuancen ja Y Softin kaltaisilta toimittajilta. Yritykset voivat hyödyntää myös Epsonin omia ratkaisuja, kuten Epson Print Adminia, Document Capture Prota ja Epson Device Admin -laitehallintaa.

WF-C579RDTWF ja WF-C529RDTW ovat saatavilla marraskuusta alkaen.

Tärkeimmät ominaisuudetWF-C579RDTWFWF-C529RDTW
Monitoimilaite
Yksitoiminen laite
TulostinkieliPCL, PSPCL, PS
Enimmäistulostusmäärät: 50 000 (mustavalko) ja 20 000 (väri)
Jopa 24 sivun minuuttikohtainen tulostus sekä väri- että mustavalkotulosteille (ISO-nopeus)
Pieni käytönaikainen virrankulutusTyypillinen virrankulutus 0,2 kWh (vahvistetaan myöhemmin)Tyypillinen virrankulutus 0,2 kWh (vahvistetaan myöhemmin)
Yhden pyyhkäisyn kaksipuolinen skannaus automaattisella asiakirjansyöttölaitteella – 60/60 kuvaa minuutissa
Epson Open Platform -valmius
Epson Device Admin, Epson Print Admin
Paperin enimmäiskapasiteetti 1 330 arkkia830
Automaattinen kaksipuolitulostus

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja, on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 86 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 80 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2014 oli 1 551 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050 

http://eco.epson.com/