Vantaa,
06
marraskuu
2020
|
09:08
Europe/Helsinki

Epsonin uudet projektorit tuovat elokuvaelämyksen kotisohvalle

Yhteenveto

Epsonin projektorivalikoima täydentyy monipuolisilla ja helppokäyttöisillä uutuuksilla, jotka tarjoavat viihde- ja pelikokemuksia koko perheelle. Uutuusmallit EH-TW5700 ja EH-TW5820 haastavat perinteiset televisiot kotikäytössä.

”Kun kodin ulkopuoliset viihdemahdollisuudet ovat totuttua rajatummat, ovat asiakkaamme päätyneet panostamaan uudella tavalla kodin viihderatkaisuihin. Projektorit tarjoavat elokuvatasoisen elämyksen omalla kotisohvalla. Yhtä lailla ne tuovat pelaamiseen aivan uudenlaisia ulottuvuuksia tai nostavat etäpalaverien laadun uudelle tasolle. Uusien projektoreidemme avulla voimme tarjota monipuoliset ominaisuudet edulliseen hintaan”, sanoo Epson Suomen kuluttajatuotteiden myynnistä vastaava Jani Koskela.

Peliomaisuudet ja Android TVTM

EH-TW5700 ja EH-TW5820 -projektorit ovat täynnä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat uudenlaisen peli- ja viihdekokemuksen. 1080p-kotiteatteriprojektoreissa on sisäänrakennettu Android TVTM, jonka avulla on helppo suoratoistaa viihdettä useista eri sovelluksista ilman erillistä laitetta. Lisäksi äänihaku onnistuu Google Assistantin avulla, ja voit myös jakaa sisältöä esimerkiksi suoraan puhelimesta näytölle.

Uutuusprojektorit luovat valkokangaselämyksen terävällä kuvanlaadulla ja syvillä mustansävyillä. Toimintakohtausten liike näkyy terävänä, selkeänä ja sulavana yksityiskohtien parannuksen ja kuvan interpolointitoiminnon ansiosta. Perheen pelaajat voivat uppoutua pelin maailmaan käyttämällä tumman gamman lisäystä. Kirkkautta lisäämällä jokainen yksityiskohta piirtyy elävänä, ja 21:9-kuvasuhde tekee kokemuksesta entistä vaikuttavamman.

”Uutuuksiemme ominaisuuksissa on selkeitä etuja suuriin televisioihin verrattuna. Projektorit tarjoavat jopa 300 tuuman kuvakoon ja elokuvista on mahdollista nauttia siinä kuvamuodossa, johon ne on suunniteltu. Projektorit tarjoavat myös kustannustehokkaan vaihtoehdon HD-televisioille ilman suurempia asennusvaatimuksia. Ne voidaan asentaa mihin tahansa tasaiselle alustalle, kattoon, pöydälle tai hyllylle”, summaa Koskela.

EH-TW5700 suositushinta on 899 euroa ja EH-TW5820 suositushinta on 999 euroa. Molemmat mallit ovat saatavana marraskuusta 2020 eteenpäin.

 

EH-TW5700

EH-TW5820

Kirkkaus

2 700 lumenia

2 700 lumenia

Resoluutio

1080p

1080p

Kontrasti

35 000:1

60 000:1

Kuvakoko

jopa 300”

jopa 300”

Yksityiskohtien parannus

kyllä

kyllä

Valolähteen käyttöikä ( 4 500 h normaali- / 7 500 h eco-tila)

11 vuotta*

11 vuotta*

Horisontaalinen trapetsikorjaus

kyllä

kyllä

Linssinsiirto

ei

kyllä

Kaiuttimet

10W

10W

Bluetooth audio AptX

kyllä

kyllä

HDMI 1.4

kyllä

kyllä

Android TV (sisäänrakennettu )

kyllä

kyllä

 

* perustuu keskimäärin 1 tunnin 45 minuutin katseluaikaan päivittäin eco-tilassa.

Boilerplate

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/