Vantaa,
01
toukokuu
2019
|
17:40
Europe/Helsinki

Painokoneessa on erinomainen kuvanlaatu ja täsmällinen värien kohdistus

Epsonin uusi SurePress L-6534VW tulostaa jopa 50 metriä minuutissa

Epsonin uusi digitaalinen SurePress L-6534VW -etikettipainokone tulostaa jopa 50 metriä minuutissa. Tuottavuuden ohella myös luotettavuus ja käytettävyys ovat parantuneet entisestään. Hinnaltaan kilpailukykyiset SurePress UV -uutuusmusteet täyttävät Euroopan unionin kehysasetuksessa 1935/2004 elintarvikepakkausmateriaaleille määritetyt vaatimukset. Etikettipainokone yhdistää PrecisionCore®-tulostuspäät ja keskirumpujärjestelmän tavalla, joka takaa erinomaisen kuvanlaadun ja täsmälleen oikein kohdistetut värit. Epsonin kehittämät teknologiat − suuttimien tarkistus (NVT) ja automaattinen tulostuspään huolto − minimoivat laitteen käsittelytarpeen. SurePress L-6534VW käyttää CMYK-musteita, jotka säilyttävät värinsä hyvin. Niihin kuuluu vakiona myös läpikuultamaton valkoinen. Samaan prosessiin sisältyy lisäksi innovatiivinen digitaalilakkaus, jonka avulla voidaan tuottaa pitemmälle jalostettuja etikettejä. Erittäin tarkka rullasyöttöjärjestelmä varmistaa mahdollisimman vähäisen tulostusmateriaalihävikin ja esipainettujen rullien yhdenmukaisen uudelleenkohdistuksen. Tämä todella monipuolinen painokone sisältää myös koronankäsittelyn, syöttöradan puhdistuksen ja ionisaattorin. Kaupallisten ja teollisten ratkaisujen tuotemarkkinoinnista Epson Europessa vastaava Marc Tinkler toteaa: ”Uudessa mallissa on vielä entistäkin nopeampi sekakoosteisten tietojen täysväripainatus. Lisäksi laitteessa voi käyttää laajaa valikoimaa erilaisiin käyttökohteisiin tarkoitettuja etikettitulostusmateriaaleja. SurePress-musteet ovat nyt myös elintarvikepakkausmateriaaleille Euroopan unionin kehysasetuksessa 1935/2004 säädettyjen vaatimusten mukaisia. Kaiken kaikkiaan asiakkaat voivat siis luottaa siihen, että he saavat käyttöönsä toimialan huippua edustavan tuotteen.” Hankintaa harkitsevat voivat tutustua SurePress L-6534VW -malliin tositoimissa − ensimmäistä kertaa Euroopassa − etikettialan LabelExpo-messuilla Brysselissä 24.–27.9.2019. Kiinnostuneet voivat myös jättää yhteydenottopyynnön Epsonin paikallisille myyntikonttoreille.

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/