Vantaa,
01
toukokuu
2019
|
16:40
Europe/Helsinki

Painokoneessa on erinomainen kuvanlaatu ja täsmällinen värien kohdistus

Epsonin uusi SurePress L-6534VW tulostaa jopa 50 metriä minuutissa

Epsonin uusi digitaalinen SurePress L-6534VW -etikettipainokone tulostaa jopa 50 metriä minuutissa. Tuottavuuden ohella myös luotettavuus ja käytettävyys ovat parantuneet entisestään. Hinnaltaan kilpailukykyiset SurePress UV -uutuusmusteet täyttävät Euroopan unionin kehysasetuksessa 1935/2004 elintarvikepakkausmateriaaleille määritetyt vaatimukset. Etikettipainokone yhdistää PrecisionCore®-tulostuspäät ja keskirumpujärjestelmän tavalla, joka takaa erinomaisen kuvanlaadun ja täsmälleen oikein kohdistetut värit. Epsonin kehittämät teknologiat − suuttimien tarkistus (NVT) ja automaattinen tulostuspään huolto − minimoivat laitteen käsittelytarpeen. SurePress L-6534VW käyttää CMYK-musteita, jotka säilyttävät värinsä hyvin. Niihin kuuluu vakiona myös läpikuultamaton valkoinen. Samaan prosessiin sisältyy lisäksi innovatiivinen digitaalilakkaus, jonka avulla voidaan tuottaa pitemmälle jalostettuja etikettejä. Erittäin tarkka rullasyöttöjärjestelmä varmistaa mahdollisimman vähäisen tulostusmateriaalihävikin ja esipainettujen rullien yhdenmukaisen uudelleenkohdistuksen. Tämä todella monipuolinen painokone sisältää myös koronankäsittelyn, syöttöradan puhdistuksen ja ionisaattorin. Kaupallisten ja teollisten ratkaisujen tuotemarkkinoinnista Epson Europessa vastaava Marc Tinkler toteaa: ”Uudessa mallissa on vielä entistäkin nopeampi sekakoosteisten tietojen täysväripainatus. Lisäksi laitteessa voi käyttää laajaa valikoimaa erilaisiin käyttökohteisiin tarkoitettuja etikettitulostusmateriaaleja. SurePress-musteet ovat nyt myös elintarvikepakkausmateriaaleille Euroopan unionin kehysasetuksessa 1935/2004 säädettyjen vaatimusten mukaisia. Kaiken kaikkiaan asiakkaat voivat siis luottaa siihen, että he saavat käyttöönsä toimialan huippua edustavan tuotteen.” Hankintaa harkitsevat voivat tutustua SurePress L-6534VW -malliin tositoimissa − ensimmäistä kertaa Euroopassa − etikettialan LabelExpo-messuilla Brysselissä 24.–27.9.2019. Kiinnostuneet voivat myös jättää yhteydenottopyynnön Epsonin paikallisille myyntikonttoreille.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja informaatio alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 85 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 81 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja jatkuvaan työhön ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

http://global.epson.com/

 

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2014 oli 1 551 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050 

http://eco.epson.com/