07
elokuu
2020
|
13:48
Europe/Helsinki

Epsonin uusi teollinen sublimaatiotulostin nostaa tuottavuuden uudelle tasolle

Lujatekoinen SureColor SC-F10000 tarjoaa tekstiilivalmistajille nopean, luotettavan ja toistettavan laadun

1.7.2020 – Epson on julkistanut ensimmäisen 76-tuumaisen suurkuvatulostimensa. SureColor SC-F10000 on hienostunut sublimaatiotulostin, joka on kehitetty tuotantolaitteeksi tekstiilialalle, jossa korkea tuottavuus, nopeus ja luotettavuus ovat keskeisiä tekijöitä liiketoiminnan menestyksen kannalta. Laitteen lukuisiin käyttökohteisiin kuuluvat esimerkiksi: muoti, urheiluvaatteet, kodin sisustus, mainostuotteet ja soft signage. Epson Europen tuotepäällikkö Neil Greenhalgh kertoo: ”Sublimaatiotulostusasiakkaat haluavat nopeat läpimenoajat, tasaisen suorituskyvyn, laadukkaan tulostuksen ja luotettavan toiminnan. Nämä vaatimukset huomioon ottaen olemme kehittäneet teollisuustason sublimaatiotulostimen, jonka uskomme asettavan alalle uudet standardit. SC-F10000 tarjoaa kaikista Epsonin suurkuvatulostimista parhaimman suoritustehon, ja siinä on neljä uutta PrecisionCore Micro TFP -tulostuspäätä ja tulostuksen aikana vaihdettavissa oleva irtomusteratkaisu, joka on suunniteltu pitämään liiketoiminta käynnissä. Perintömme perustuu innovointiin, ja tämä on niitä hetkiä, jolloin nostamme sublimaatiotulostuksen tuottavuuden uudelle tasolle.”

SC-F10000:n hyödyllisiin ominaisuuksiin lukeutuvat esimerkiksi:

 • Jopa 2552 m/h:n huippunopea tulostus
 • Uudet PrecisionCore Micro TFP-tulostuspäät
 • Epson Precision Dot ‑tekniikka (kolmen erillisen tekniikan yhdistäminen sublimaatiotulostuksessa: uusi puolisävy, LUT ja Micro Weave)
 • Helppo tulostusmateriaalien lisääminen (tulostusmateriaalin lisäysvipu edessä ja takana)
 • Automaattinen säätötekniikka, mukaan lukien sisäänrakennettu RGB-kamera
 • Uusi kuivain (vähemmän musteen siirtoa tulostusmateriaalin taakse ja rypistymisen eliminointi)
 • Edistynyt automaattinen kireyden säätö (Ad-ATC) takaa tarkan ja vakaan materiaalin syötön
 • Irtomusteratkaisu (10 litran tai 3 litran mustelaatikot on mahdollista vaihtaa tulostuksen aikana)
 • Käyttäjän vaihdettavissa olevat osat
 • Mustejärjestelmän käytettävyys (helppo asennus, lattialla seisova, hukkasäiliöanturi)
 • Tarkka paperinsyötön järjestelmä
 • 9 tuuman erittäin intuitiivinen LCD-kosketuspaneeli

Toiminnan johdonmukaisuuden ja luotettavuuden sekä käyttäjän mielenrauhan parantamiseksi Epson valmistaa kaikki SC-F10000-laitteen komponentit, mukaan lukien tulostuspäät, musteen, laiteohjelmiston ja ohjelmiston. Laite on saatavana syyskuusta 2020 alkaen.

 

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/