Vantaa,
23
elokuu
2017
|
07:20
Europe/Helsinki

Epsonin uusi uutishuone

Yhteenveto

Epson avaa uuden kanavan, jossa toimittajat voivat helposti löytää, jakaa ja ladata kaikki lehdistön käyttöön tarkoitetut tiedot. Epsonin uutishuone soveltuu mille tahansa laitteelle.

  • Helppo löytää, ladata ja jakaa sisältöä
  • Soveltuu mille tahansa laitteelle
  • Kaikki tiedot samasta paikasta

Vantaa, elokuu 3, 2017 - Tulostimien, projektoreiden, älylasien, tunnistusjärjestelmien ja teollisuusrobottien valmistaja Epson avaa uuden kanavan, jossa toimittajat voivat helposti löytää, jakaa ja ladata kaikki lehdistön käyttöön tarkoitetut tiedot. Epsonin uutishuone soveltuu mille tahansa laitteelle.

Lehdistöhuone perustuu PressPage –alustaan, joka tarjoaa nykyaikaisen mediaympäristön. Uutishuoneesta löytää lehdistötiedotteet, uutiset, business caset, blogit, tapahtumat, videot sekä kuvia suurella resoluutiolla. Nyt Epsonia koskevat tuoreimmat tiedot löytyvät yhdestä paikasta.

“Suurin etu uudessa uutishuoneessa on se, että tietojen jakaminen ja lataaminen sosiaalisessa mediassa on erittäin helppoa”, sanoo Eeva Saari Epson Suomen markkinoinnista ja viestinnästä ”. Nämä ominaisuudet on integroitu suoraan sisällön jakeluun, mikä on hyvä apu käyttäjille. Nyt yhdellä klikkauksella voi jakaa tai ladata kuvan tai videon.”

Yksinkertainen käyttää ja täysin responsiivinen

Laaja media- ja sisältökirjasto käyttää tunnisteita, mikä tekee tiedon helposti löydettäväksi yhdellä klikkauksella. Tekstisisältöjä on helppo valita ja jakaa suoraan sosiaaliseen mediaan. Käytät sitten erillistä näyttöä, kannettavaa tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta, uusi uutishuone toimii kaikissa laitteissa.

Epson uutiset sähköpostilla tai suoraan uutishuoneesta

Kaikki Epsonin lehdistötiedotteet jaetaan edelleen sähköpostilla, mutta löydät ne myös uutishuoneesta. Voit vierailla lehdistöhuoneessa osoitteessa https://epson.presspage.com/fi-fi/ (kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville) Jos et halua jäädä paitsi mistään uutisistamme, tilaa uutiset täältä suoraan sähköpostiin https://epson.presspage.com/tilaa-uutiset/ (kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville).

Onko sinulla kysyttävää? Haluatko lyhyen esittelyn uutishuoneestamme? Ota yhteyttä. Autamme mielellämme!

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja, on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 86 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 80 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2014 oli 1 551 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050 

http://eco.epson.com/