08
oktober
2015
|
12:22
Europe/Amsterdam

Epson’s EcoTank L555 printer wint Benelux Office Products Award 2015

Samenvatting
Epson’s EcoTank L555 4-in-1-printer heeft tijdens de uitreiking van de Benelux Office Products Awards 2015 een award in de wacht gesleept in de categorie SOHO – Small Office Home Office – Products. De Benelux Office Products Awards zijn bedoeld voor fabrikanten, leveranciers en distributeurs in het office-kanaal.

EcoTank L555 ontvangt award in categorie SOHO (Small Office Home Office)

Epson’s EcoTank L555 4-in-1-printer heeft tijdens de uitreiking van de Benelux Office Products Awards 2015 een award in de wacht gesleept in de categorie SOHO – Small Office Home Office – Products. De Benelux Office Products Awards zijn bedoeld voor fabrikanten, leveranciers en distributeurs in het office-kanaal. De leden van de jury reflecteren de diversiteit van de bedrijven in de markt en deze bestaat uit dealers, eindgebruikers, branchedeskundigen en vakpers. De onafhankelijke en deskundige jury heeft de Epson EcoTank L555 binnen zijn categorie uitgeroepen als winnaar: “Deze 4-in-1-printer is bij uitstek geschikt voor thuisgebruik. Hij werkt niet met cartridges, maar met inktreservoirs die bij te vullen zijn. Groot voordeel is dat de reservoirs een hoge capaciteit hebben en goed zijn voor zo’n twee jaar afdrukplezier. Zonder nieuwe cartridges aan te hoeven schaffen. Een slim, duurzaam product waar veel vraag naar zal zijn.”

“Epson is uiteraard zeer content met deze erkenning”, aldus Ward Estoppey, Channel Marketing Manager bij Epson Nederland. “Ongeveer een jaar geleden hebben we het EcoTank concept geïntroduceerd. EcoTank biedt zowel thuis- als SOHO-gebruikers een enorme kostenbesparing en veel gebruiksgemak. Gebruikers vullen de inkttanks en hoeven daarna 2 jaar niet meer na te denken over het bijvullen en kopen van inkt. Een groot voordeel voor drukke gezinnen en SOHO-gebruikers.”

Meer informatie over de Benelux Office Products Awards 2015 is hier te vinden: www.bopawards.nl