Søborg,
25
September
2017
|
12:36
Europe/Amsterdam

Epsons nye Channel Account Manager skal booste B2B-salget

Mandag den 18. september 2017 startede Johnny Frederiksen som Channel Account Manager hos Epson. Her vil hans primære fokus være rettet mod forhandlerne – både større og mindre resellers – hvor han skal præsentere Epsons brede sortiment af printere og scannere, der henvender sig til B2B markedet.

Johnny har bred erfaring fra it-branchen, især på PC området hvor han har 13 års erfaring med i bagagen. Bl.a. har han været fem år i Acer og efterfølgende fem år i HP. I begge stillinger har han haft fokus på distribution og B2B forhandlere.

I HP blev computer- og printområderne lagt sammen, og derfor er det ikke nyt for Johnny at arbejde med salg af printere og scannere. Specielt vil han kunne trække på sin erfaring om hvordan B2B markedet fungerer, hvad der er vigtigt for forhandlerne og hvad der er vigtigt for slutkunderne. Og så glæder han sig til at præsentere Epsons produkter for forhandlerne.

Epson har nogle af de bedste produkter og muligheder på markedet, og det skal vi vise forhandlerne. Det er målet at booste salget på B2B-markedet, og det glæder jeg mig til at være en del af.
Channel Account Manager, Johnny Frederiksen

Johnny har base på Epsons danske kontor i Søborg, men vil ofte være på besøg ude hos forhandlerne.

 

 

Om Epson

Epson er en globalt ledende teknologivirksomhed, som er dedikeret til at være uundværlig for samfundet ved at forbinde mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Virksomheden er fokuseret på at skabe innovation og overgå kundernes forventninger inden for inkjet, visuel kommunikation, bærbare produkter og robotter. Epson er stolt over sit bidrag til at realisere et bæredygtigt samfund og over sine bestræbelser på at realisere United Nations' Sustainable Development Goals.

Ledet af det japanskbaserede Seiko Epson Corporation skaber Epson Group på verdensplan et årligt salg på mere end JPY 1 billion. www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med en arbejdsstyrke på mere end 1.968 ansatte var Epson Europes salg for finansåret 2017 på mere end Euro 1,7 mia. www.epson.eu

Miljøvision 2050 - www.eco.epson.com