Søborg,
30
Oktober
2018
|
09:01
Europe/Amsterdam

Epsons seneste A4-erhvervsinkjets giver virksomheder mulighed for at udskrive mere for mindre

De nye højtydende A4-enheder med RIPS har fået nyt udseende og udtryk, og samtidig fylder de mindre

Epson har annonceret lanceringen af to nye WorkForce Pro A4-modeller (med RIPS (udskifteligt blækpakkesystem)), der bygger videre på succesen med WF-C5000-serien af A4-inkjetprintere til erhvervsbrug, der blev lanceret tidligere i år. 4-i-1-modellen WF-C579RDTWF og enkeltfunktionsmodellen WF-C529RDTW øger produktiviteten på arbejdspladsen og reducerer miljøpåvirkningen. For virksomheder med en høj månedlig udskriftsmængde er printernes samlede ejeromkostninger meget lave, hvilket gør dem ideelle til kontrakter for administrerede udskrivningstjenester. Med en scanner, der kan klare 60 billeder/min. og udføre duplexscanning i en arbejdsgang fra den automatiske dokumentføder, befinder multifunktionsmaskinen sig i den høje ende af A4-erhvervssegmentet, mens WF-C529RDTW er en af de få A4-enkeltfunktionsprintere til erhvervsbrug, der giver sikre "follow-me"-udskrifter med Epson Print Admin.

Umardeep Sappal, produktchef hos Epson Europe, siger: "En høj blækudnyttelse på op til 50.000 sider i sort og 20.000 i farve, høje scanningshastigheder i duplex og en bred vifte af workflowløsninger til virksomheder gør disse maskiner til kontorets kraftcenter. Den høje blækudnyttelse holder omkostningerne nede, hvilket giver konkurrencedygtige samlede ejeromkostninger, mens inkjetteknologien med færre reservedele sænker de skjulte omkostninger til eftersyn og indgreb."

Fordi de fylder mindre, er det lettere at få plads til disse modeller på kontoret eller på steder med begrænset plads, som for eksempel i sundhedssektoren. Mens det lave strømforbrug og nuludledningen af ozon bidrager til at fremme den grønne profil, giver den øgede slidstyrke disse modeller en arbejdscyklus på op til 240.000 sider i forhold til deres forgængeres 150.000 sider.

En hurtig udskrift af første side (FPOT) på 4,8 sekunder i sort og 5,3 sekunder i farve fra tilstanden Klar, udskrivningshastigheder på op til 24 sider/min. i farve og sort-hvid (ISO-hastighed) og en høj duplexscanningshastighed på 60 billeder/min. bidrager til at holde produktiviteten oppe. Inkjetteknologi kræver ikke varme, så i modsætning til laserprintere er det ikke nødvendigt at vente på, at maskinen varmer op. Med en maksimal papirkapacitet på 1.330 ark skal der bruges mindre tid på at fylde papir i maskinen.

Begge modeller er kompatible med en bred vifte af løsninger og er bygget med brugereffektivitet og dokumentsikkerhed for øje, så de interne arbejdsgange optimeres. Kompatibiliteten med ISV'er gennem Epson Open Platform giver mulighed for endnu flere tredjepartssoftwareløsninger fra leverandører som PaperCut, Nuance, Y Soft med flere. Virksomheder kan også drage fordel af Epsons egne løsninger, for eksempel Epson Print Admin, Document Capture Pro og Epson Device Admin.

WF-C579RDTWF og WF-C529RDTW er tilgængelige fra oktober.

NøglefunktionerWF-C579RDTWFWF-C529RDTW
Multifunktionsenhed
Enkeltfunktionsenhed
PrintersprogPCL, PSPCL, PS
Maksimal blækudnyttelse på op til 50.000 sider i sort og 20.000 i farve
Op til 24 sider/min. i farve og sort-hvid (ISO-hastighed)
Lavt strømforbrug under driftTypisk elforbrug på 0,2 kWh (bekræftes senere)Typisk elforbrug på 0,2 kWh (bekræftes senere)
Duplexscanning i en arbejdsgang med automatisk dokumentføder - 60/60 billeder/min.
Forberedt til Epson Open Platform
Epson Device Admin, Epson Print Admin
Maksimal papirkapacitet på 1.330 ark830
Automatisk, dobbeltsidet udskrivning

Om Epson

Epson er en globalt ledende teknologivirksomhed, som er dedikeret til at være uundværlig for samfundet ved at forbinde mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Virksomheden er fokuseret på at skabe innovation og overgå kundernes forventninger inden for inkjet, visuel kommunikation, bærbare produkter og robotter. Epson er stolt over sit bidrag til at realisere et bæredygtigt samfund og over sine bestræbelser på at realisere United Nations' Sustainable Development Goals.

Ledet af det japanskbaserede Seiko Epson Corporation skaber Epson Group på verdensplan et årligt salg på mere end JPY 1 billion. www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med en arbejdsstyrke på mere end 1.968 ansatte var Epson Europes salg for finansåret 2017 på mere end Euro 1,7 mia. www.epson.eu

Miljøvision 2050 - www.eco.epson.com