Amsterdam,
02
september
2020
|
13:00
Europe/Amsterdam

Henning Ohlsson van Epson erkend als Top CSR Influence Leader

De Top 100 Corporate Social Responsibility Influence Leaders-lijst brengt de bijdragen van MVO-leiders wereldwijd in kaart die werken aan het bevorderen van duurzaamheid, het beschermen van kwetsbare bevolkingsgroepen en het bevorderen van eerlijk en ethisch ondernemen. Epsons eigen CSR Director, Henning Ohlsson, staat vermeld in de Top 10 van deze prestigieuze lijst.

De onafhankelijk samengestelde lijst omvat influencers van over de hele wereld die een belangrijke positieve bijdrage hebben geleverd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen in 2019-2020. De genomineerden waren direct betrokken bij het aansturen van een MVO-programma in 2019-2020 en worden gezien als toonaangevend in hun vakgebied.

Het is een indrukwekkende prestatie om de Top 10 van deze lijst te halen en het getuigt van de grote stappen die Epson maakt om zijn zakelijke duurzaamheidsdoelen te verwezenlijken.

Bekijk hier de volledige lijst.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com