Brøndby,
12
September
2019
|
13:53
Europe/Amsterdam

Epsons nyeste A3-inkjetprintere til erhvervsbrug leverer udskrivning på 100 sider pr. minut til specialområder, hvor der udskrives store mængder, f.eks. logistik

Hurtig MPF til sort-hvid-udskrivning opfylder behovet for pålidelig udskrivning i store mængder

Epson har annonceret den seneste tilføjelse til vores sortiment af superhurtige, miljøeffektive inkjetprintere til erhvervsbrug. Denne WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW leverer dedikeret udskrivning i høj hastighed i sort-hvid til miljøer med store udskriftsmængder med pålidelige resultater ved kontinuerlige udskriftskørsler. Og samtidig bruger den op til 82 % mindre energi end konkurrerende laserprodukter 1 .

Umardeep Sappal, produktchef hos Epson Europe, siger: "Den seneste virksomhedsmodel leverer hastighed, hvor der er behov for det, og leverer uden problemer dokument efter dokument i meget krævende miljøer, f. eks. logistiklagre eller centrale reprografiafdelinger. F.eks. betyder ydeevnen og pålideligheden af Epsons teknologi, at fragtbreve, der udskrives i høj kvalitet, kan udstedes med hver levering, hvilket sikrer, at pakker bliver bragt til det rette sted på det rigtige tidspunkt og giver dermed kunderne mulighed for at kontrollere indholdet hver gang."

Inkjetlinjehovedet, der leverer meget høj hastighed og udskrivningskvalitet, er designet med henblik på skalerbar teknologi, som Epson først brugte i industrielle systemer, f.eks. store mærkatpresser. Det bemærkelsesværdige linjehoveddesign er blot 43 mm bredt og indeholder ca. 8.676 sorte dyser. Det byder på enestående fejlsporing og Variable-sized Droplet-teknologi til reduktion af striber. Dette kompakte og utrolige detaljeniveau forbedrer ikke blot ydeevnen, det giver også hastighed og pålidelighed til teams med høj produktivitet, hvor nedetid ikke er en mulighed. Brugere kan udskrive op til 120.000 sider i sort-hvid uden at genopfylde blæk, hvilket giver mulighed for uafbrudt udskrivning i store mængder.

Med det formål at forbedre printerkvaliteten yderligere har Epson indbygget adskillelige teknologiske innovationer, herunder et selvreparerende printhoved for at fjerne striber og et elektrostatisk transportbånd for at opretholde kvaliteten ved høj hastighed. Stregkodetilstand hjælper med til udskrivning af skarpe kanter. Den ekstra papirbakke med en kapacitet på 3.000 ark giver en maksimal papirkapacitet på 5.350 ark, mens en 4.000-arks hæfte-/stableenhed hjælper med til at forbedre effektiviteten og sparer tid og arbejde. Desuden er WF-M20590D4TW kompatibel med en lang række løsninger, f. eks. Epson Print Admin og Document Capture Pro og andre tredjepartsløsninger, som tilføjer yderligere funktionalitet ved brug af Epson Open platform - fra fjernadministration af regnskaber til pull-udskrivningsløsninger .

Tilgængelig fra juni 2019.

Om Epson

Epson er en globalt ledende teknologivirksomhed, som er dedikeret til at være uundværlig for samfundet ved at forbinde mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Virksomheden er fokuseret på at skabe innovation og overgå kundernes forventninger inden for inkjet, visuel kommunikation, bærbare produkter og robotter. Epson er stolt over sit bidrag til at realisere et bæredygtigt samfund og over sine bestræbelser på at realisere United Nations' Sustainable Development Goals.

Ledet af det japanskbaserede Seiko Epson Corporation skaber Epson Group på verdensplan et årligt salg på mere end JPY 1 billion. www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med en arbejdsstyrke på mere end 1.968 ansatte var Epson Europes salg for finansåret 2017 på mere end Euro 1,7 mia. www.epson.eu

Miljøvision 2050 - www.eco.epson.com