Søborg,
29
November
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

Hvor lavt kan du gå?

EcoTank kan i gennemsnit spare forbrugerne 90 % på udgiften til blæk*

Epsons nyeste printer uden blækpatroner, EcoTank ET-4700, tilbyder forbrugerne en praktisk løsning til på dramatisk vis at reducere deres blækudgifter.

Hvordan kan EcoTank give så store besparelser? Det skyldes, at designet er fundamentalt anderledes end de fleste printere - den har en stor blækbeholder, som fyldes op fra de inkluderede blækbeholdere i stedet for at bruge blækpatroner. Allerede fra starten har brugerne blæk nok til at udskrive tusindvis af sider - og det betyder, at de sparer både tid og penge, da de ikke behøver at udskifte blækpatroner så ofte. Der vil sandsynligvis gå lang tid, før printeren skal fyldes op, og der kan købes ekstra blækbeholdere til en overkommelig pris.

Dette innovative design betyder, at brugerne kan have glæde af store besparelser på op til 90 % i gennemsnit 1 på udgiften til blæk. Fra et enkelt sæt blækbeholdere får brugeren det, der svarer til 88 blækpatroner1. Dette betyder, at der kan udskrives imponerende 4.500 sider i sort-hvid 2 og 7.500 i farver.

Det er nemt at udskrive fra mobiler, tablets og bærbare computere ved brug af EcoTank. Med Wi-Fi og Wi-Fi Direct kan du sende dokumenter til udskrivning fra smartenheder ved brug af Epson iPrint- 3 appen. Den kan endda modtage filer fra næsten ethvert sted i verden via Epson Email Print 3 .

4-i-1 EcoTank-printeren ET-4700 kan meget mere end at nedsætter udgifterne til blæk. Den udfører nemt opgaver, og den indeholder en 30-siders automatisk dokumentføder, fax og Ethernet. Dette gør den til en velegnet løsning til travle hjem og mindre kontorer.

ET-4700 kan købes fra januar 2019.

1. Gennemsnitligt antal patroner krævet/besparelser opnået ved udskrivning af det samme antal sider ved brug af de blækbeholdere, som følger med EcoTank-serien eksklusive prisen på hardware. Sammenligning foretaget på gennemsnittet af A4 EcoTank-sortimentet i forhold til den gennemsnitlige pris for de 10 mest solgte modeller i Vesteuropa i perioden januar 2017 til december 2017, som registreret af GfK. Udskrivningsomkostninger beregnet på fordelingen af standard- og XL-blækpatroner, som registreret af GfK for den samme referenceperiode på det vesteuropæiske marked på baggrund af gennemsnitlige forhandlerpriser. Kapacitet for blækpatroner i henhold til producenternes websteder. 2. De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af original Epson metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC 24712 baseret på udskiftningsblækbeholderne. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC 24711. De anførte kapaciteter kan variere i forhold til de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhovedets dyser. Det er grunden til, at kapaciteten for det første medfølgende sæt kan være lavere. 3. Kræver en trådløs internetforbindelse. Du kan finde flere oplysninger, understøttede sprog og enheder ved at besøge os på www.epson.dk/connect

 

Om Epson

Epson er en global teknologisk leder, dedikeret til at forbinde mennesker, ting og information med virksomhedens originale, effektive, kompakte og præcise teknologier. Med et line-up, som strækker sig fra inkjetprintere og digitale printsystemer til 3LCD projektorer, ure og industrielle robotter, er virksomheden fokuseret på at fremme innovationer og overgå kundernes forventninger til inkjet, visuel kommunikation, bærbart udstyr og robotter.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 76.000 medarbejdere i 87 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.830 ansatte i regnskabsåret 2017 en omsætning på 1.7 milliarder euro. www.epson.eu

Miljøvision 2050 - www.eco.epson.com