Amsterdam,
27
juni
2017
|
08:34
Europe/Amsterdam

Icnodent Moverio app biedt tandartspatiënten rust en ontspanning

Interessante toepassing die twee jonge, net afgestudeerde tandartsen hebben ontwikkeld voor de Epson Moverio smart glasses. Ook angstige pantiënten kunnen nu rustig en onspannen in hun stoel blijven zitten. Bekijk de onderstaande video of ga naar de Icnodent website.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com