13
Δεκεμβρίου
2017
|
15:52
Europe/Athens

ISE 2018: Η εμπορική έκθεση pro-AV και ηλεκτρονικών ειδών με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

Η Epson προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη έκθεση της Integrated Systems Europe (ISE). Η έκθεση pro-AV και ηλεκτρονικών με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2018 στο Amsterdam RAI. Όπως κάθε χρόνο, η Epson θα είναι και πάλι παρούσα στην ISE. Στο περίπτερο μας θα παρουσιάσουμε διάφορες νέες λύσεις προβολής για την εγκατάσταση, την εταιρική προβολή, την ψηφιακή σήμανση και την αγορά της εκπαίδευσης.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε ως συνεργάτη της Epson για να επισκεφτείτε την ISE και το περίπτερό μας. Η ISE 2018 θα λειτουργεί καθημερινά μεταξύ 09:30 και 18:00 (Στις 6/2 από τις 10:00 και από τις 9:00 έως τις 16:00). Το περίπτερο της Epson θα βρίσκεται στον αριθμό H90 στην αίθουσα 1.

Μπορείτε να λάβετε μια πρόσκληση πρόσβασης ISE με κωδικό και οδηγίες για δωρεάν εγγραφή.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ISE 2018 διατίθενται στον ιστότοπο της ISE.

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις αυθεντικές και αποδοτικές, ακριβείς και ολοκληρωμένες τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί σχεδόν 80.000 υπαλλήλους σε 86 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

global.epson.com/

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.750 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το οικονομικό έτος 2016 ήταν 1.7 δισεκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.eu

Περιβαλλοντικό όραμα 2050 

http://eco.epson.com/