Amsterdam,
28
februari
2019
|
14:21
Europe/Amsterdam

Kleurrijke gepersonaliseerde bezoekersbadge-printer vrolijkt bezoekerservaring op

Epson helpt de bezoekerservaring bij de receptie van HEMA te verbeteren en zorgt ervoor dat de bezoekersdocumenten aan de AVG-vereisten voldoen

Epson heeft een kleurrijke en compacte bezoekersbadge-printer in haar productenportfolio die is ontworpen voor receptiebalies en bezoekersgedeelten. De digitale C3500 ColorWorks-badgeprinter werkt naadloos met de document management software voor bezoekers van een organisatie om te voldoen aan de 1 AVG-vereisten voor een veiligere en persoonlijkere gebruikerservaring conform de wetgeving. 

Gastintekenlijsten voor bezoekers worden na 2 de implementatie van de AVG niet meer gebruikt en veel organisaties vervangen bestaande regelingen voor het intekenen van bezoekers door veiligere digitale oplossingen. De digitale ColorWorks bezoekersbadge-printer van Epson is ontworpen voor gebruik met management software voor bezoekersdocumenten om een veiligere, kleurrijke en gastvrije gebruikerservaring te bieden bij de receptie.

De compacte ColorWorks C3500 bezoekersbadge-printer van Epson maakt volledig aangepaste en gepersonaliseerde bezoekersbadges met verbeterde visuele identificatie, zoals een pasfoto, barcodes en in de huisstijl van het bedrijf.

HEMA Machine und Apparatus Protection GmbH produceert beschermingsuitrusting voor de bediening van zware machines en gebruikt de Epson ColorWorks-printer met geavanceerde management software voor bezoekers van Pridento VMS voor een meer gastvrije bezoekerservaring bij zijn kantoren in de buurt van Seligenstadt in Beieren, Duitsland.

HEMA verwelkomt veel bezoekers per dag en was op zoek naar een efficiënte, veilige en persoonlijkere oplossing voor bezoekersbeheerhet intekenen van bezoekers. Dankzij de digitale ColorWorks-printer van Epson kunnen badges en bezoekersdocumentatie van tevoren worden voorbereid om het ontvangstproces te versnellen. De registratiesoftware voor bezoekers is daarnaast gekoppeld aan een camera, waardoor elke bezoekersbadge gepersonaliseerd wordt met een foto van de bezoeker. De nieuwe registratiesoftware voor bezoekers bevat gezichtsherkenning om bezoekers te identificeren voor extra beveiliging en het afdrukken van gepersonaliseerde badges met barcodes.  

Nico Hechmann, Head of Systems bij HEMA, legt uit: “Onze bezoekers worden bij de receptie welkom geheten met kleurrijke, gepersonaliseerde ID-badges, die van tevoren worden geproduceerd, inclusief ons bedrijfslogo, een foto van de bezoeker en een barcode met het juiste toegangsniveau voor elke bezoeker.

 “We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe oplossing voor de ontvangst van onze bezoekers en de digitale ColorWorks-badgeprinter van Epson die we onlangs hebben geïmplementeerd. De printer kon snel worden geïntroduceerd, is eenvoudig in gebruik en veilig, en bespaart zowel onze bezoekers als onze medewerkers tijd bij de receptie.”

Jacob Kallergis, productmanager – kleurenetikettenprinters, zei: “Epson werkt samen met verschillende ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in management software voor bezoekers om de ontvangst bij de receptie te verbeteren. Het is algemeen bekend dat gastenintekenlijsten serieuze risico's voor organisaties kunnen vormen 3 en bedrijven zijn vanwege strengere controles van privacy en databeheer conform de AVG op zoek naar manieren om hun procedures te vervangen, maar ze willen er tegelijkertijd voor zorgen dat hun bezoekerservaring positief, professioneel en gastvrij is.

“De ColorWorks-printer van Epson kan op de receptiebalie worden geplaatst, is eenvoudig te gebruiken en kan, wanneer deze wordt gecombineerd met management software voor bezoekers en aan een apparaat wordt gekoppeld zoals een tablet, relevante gastgegevens veilig opslaan terwijl hij kleurrijke en professionele gastenbadges afdrukt die hoogwaardige foto's van gasten, bedrijfslogo's en barcodes bevatten.”

 

1. Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg
2. Gastenboeken vormen ook een bedreiging van de privacy en gegevensberscherming. Een openbaar gastenboek betekent dat iedereen persoonsgegevens van andere personen kan bekijken. Als het boek wordt gestolen, zorgt dit voor een datalek bij een organisatie. De AVG legt strenge verplichtingen op met betrekking tot gegevensbeveiliging en -vertrouwelijkheid, waaronder een vereiste om persoonsgegevens te versleutelen en te zorgen voor continue vertrouwelijkheid van alle verzamelde persoonsgegevens. Organisaties die zich niet aan de AVG-wetgeving houden, kunnen boetes tot € 20 miljoen of 4% van de totale omzet ontvangen.
3. Papieren gastenboeken brengen verschillende risico's met zich mee, waaronder openlijke zichtbaarheid van de namen van anderen, de personen wie ze bezoeken, de plek waar ze werken en hun handtekeningen. Gastenboeken bieden daarnaast geen toestemmingsmogelijkheid, geen voorwaarden bij de verzameling van bezoekersgegevens en geen uitleg over hoe organisaties de gegevens in het boek gebruiken.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, horloges, smart glasses, sensorsystemen en industriële robots. Epson streeft naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 81.000 werknemers in 85 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken. global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.830 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com