Amsterdam,
13
juni
2016
|
09:35
Europe/Amsterdam

Knutsel je eigen F1 MERCEDES AMG PETRONAS-raceauto met Epson Papercrafts

Bouw je eigen F1-schaalmodel met Epson Papercraft. Zowel het racemonster van Nico Rosberg als de bolide van regerend wereldkampioen Lewis Hamilton zijn, op een schaal van 1:18 na te maken.

Wat zijn ze mooi hè, die Formule 1 racewagens. Een eigen exemplaar in de garage zal voor vrijwel iedereen altijd een droom zal blijven, dus heeft Epson als sponsor van het MERCEDES AMG PETRONAS Formula 1 team een leuk extraatje voor de fans: je eigen Papercraft Formule-1 auto!

Zowel het racemonster van Nico Rosberg als de bolide van regerend wereldkampioen Lewis Hamilton zijn, op een schaal van 1:18, tot in het kleinste detail nagemaakt – tot aan de stoelriemen en zijspiegels aan toe. Alles wat je nodig hebt is een Epson Inkjetprinter, stevig papier, een schaar en lijm! Goed, en ook een beetje voorliefde voor priegelwerk.

Zo bouw jij binnen de kortste keren je eigen F1-schaalmodel. Want eerlijk is eerlijk: onze Max is een absolute topper, maar waar zijn race in Monaco eindigde met een kapotte auto, wist drievoudig wereldkampioen Lewis Hamilton in zijn bolide de race toch maar weer mooi te winnen.

Deze (en vele andere templates!) zijn te vinden via http://www.epson.eu/verticals/printable-templates