Vantaa,
08
toukokuu
2020
|
14:22
Europe/Helsinki

Epsonin kompakti suurkuvatulostin mahtuu vaikka työpöydälle

Uusi 24 tuuman SureColor SC-T2100 tarjoaa ammattitasoisen, mutta kokonaiskustannuksiltaan edullisen tulostuksen esimerkiksi arkkitehdeille, insinööreille, opettajille, suunnittelijoille ja mainostoimistoille. Tulostimen kestävä ja kompakti muotoilu tekee siitä ihanteellisen ratkaisun kotitoimistoon, pieneen toimistotilaan, luokkahuoneeseen tai rakennustyömaalle.

SC-T2100 -tulostin hoitaa laajan valikoiman materiaaleja, kuten tekniset piirustukset, julisteet ja esitykset. Epson UltraChrome XD2 -pigmenttimusteet ovat arkistointikelpoisia ja tuottavat loistavat värit sekä tarkat ja selkeät viivat. Laite tulostaa arkit A1-kokoon asti ja ainutlaatuisen automaattisen vaihtotoiminnon avulla se vaihtaa rullapaperin ja A4/A3-arkkipaperin välillä ilman, että käyttäjän tarvitse koskettaa tulostinta. Tulostin on ihanteellinen ratkaisu pienille yrityksille, jotka tarvitsevat monikäyttöisen tulostimen kooltaan rajalliseen työtilaan. 

Epsonin EMEAR-alueen Corporate & Professional Printing -yksikön tuotepäällikkö Bradley Venn kertoo:

”SureColor T2100 on ihanteellinen tulostin ammattilaisille, yrittäjille ja start-upeille, jotka haluavat tulostaa langattomasti tietokoneelta, tabletilta ja älypuhelimesta. Laite tuottaa tarkkoja ja eläviä tulosteita ja sen pieni koko ja siirrettävyys tekevät siitä täydellisen pienille myymälöille, oppilaitoksille, insinööreille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille. Jos etsit luotettavaa, helppokäyttöistä ja kustannustehokasta tulostinta, älä etsi enää."

Tulostimen suositushinta on 645 euroa (alv. 0%) ja se on saatavana valtuutetuilta jälleenmyyjiltä toukokuusta 2020 lähtien.

 

Pienikokoinen
Laite on pienin Epsonin teknisten tulostimien valikoimassa. Se sopii pienen kokonsa ansiosta useimpiin tiloihin.

Mielenrauhaa
Ainutlaatuinen suuttimentarkistustekniikka (NVT) auttaa estämään virhetulostukset ja vähentää käyttökatkoksia.

Helppokäyttöinen
Erittäin intuitiivinen ja helppokäyttöinen tulostin, jonka sovellusten ja toimintojen avulla käyttäjä voi aloittaa käytön helposti. SC-T2100:ssa on myös 4,3 tuuman LCD-värikosketusnäyttö, ja käyttäjä voi tulostaa suoraan tietokoneelta, älypuhelimesta tai tabletilta.

Sujuva paperilähteen vaihto
Vaihda saumattomasti 24 tuuman paperirullan ja jopa A3-koon arkkien välillä.

Tarkkuutta yksityiskohdissa
Tulosta helposti teknisiä piirustuksia, rakennuspiirustuksia, mainosjulisteita ja yleisiä toimistoasiakirjoja suurella tarkkuudella.

Kestävät tulosteet
SC-T2100:ssa käytetään hankausta ja vettä kestäviä UltraChrome XD2 -pigmenttimusteita.

 

Tuote on saatavana toukokuusta 2020 eteenpäin.
Lue lisää tuotteesta täältä.
 

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/