Kreativna radionica za decu

Besplatne, zabavne i kreativne aktivnosti

 

Šta želite da napravite danas? Otarasite se dosade uz naše kreativne projekte koje možete isprobati kod kuće. Veliki broj zanimljivih projekata koje možete preneti na papir, uz savete i galeriju, omogućava da uz malo mašte učinite predložene aktivnosti jedinstvenim.

Hajde da krenemo

Dobro došli u našu kreativnu radionicu. Ovde možete naći zabavne, uzbudljive i besplatne aktivnosti. Možete otkriti mnoge aktivnosti koje nakon toga samo odštampate i uz malo inspiracije svaki projekat učinićete posebnim. Ne zaboravite da podelite vaše projekte sa nama - pogledajte u galeriji najnovije projekte.

Pustite mašti na volju

Seckajte, lepite i bojite uz naše zabavne i besplatne aktivnosti. Mađu ponuđenim projektima možete naći bojanke, omote za knjige i sveske, maske za decu, okvire za slike, ukrase, čestitke i još mnogo toga.

Saveti i trikovi

Eksperimentišite sa bojama
 

Od nežnih pastelnih nijansi do jakih neonskih, budite hrabri pri izboru boja kako bi vaš dizajn izgledao još upečatljivije.

Isprobajte teksture
 

Budite inventivni, dodajte interesantne slojeve i teksture svom dizajnu koristeći maramice, perje, pucketavu foliju, šljokice i još mnogo toga.

Personalizujte svoju žurku
 

Postoji mnogo načina da personalizujete dekoracije za žurku. Na primer možete odštampanu girlandu dodatno učiniti luksuznom dodavanjem trake. Takođe možete eksperimentisati i sa veličinama, odštampajte dekoracije u različitim veličinama kako bi doprineli opštem vizuelnom utisku.

Dodajte kontekst
 

Ne radi se samo o tome šta sve možete da napravite, bitno je i kako fotografišete. Poigrajte se sa svojom kreacijom- neka vaša životinja ugleda svetlost dana, ponesite papirnu lutku na plažu ili nam pokažite vaše dekoracije za fotkanje u akciji.

 

Galerija

Upoznajte naša rešenja za dom

Kreativna radionica ne mora biti skupa, naši EcoTank štampači vam mogu uštedeti u proseku 90% mastila.1 Takođe, možete pronaći i pristupačne projektore za gledanje vaših omiljenih filmova i igranje igara. Pogledajte našu ponudu proizvoda koji su kreirani za jednostavno korišćenje u domu.

Ecotank štampači Kućni bioskop

1Prosečni broj kertridža koji je potreban u poređenju sa uštedom koja se postiže upotrebom boca sa mastilom koje stižu uz EcoTank štampače, isključujući cenu štampača, za isti broj stranica. Poređenje je kreirano upotrebom proseka A4 EcoTank štampača i proseka 10 najprodavanijih modela u zapadnoj Evropi, u periodu od januara do decembra 2017., praćeno od strane GfK. Cena štampe je dobijena kalkulacijom proporcija na osnovu standardnih i XL kertridža praćenih od stane GfK u istom periodu u zapadnoj Evropi, koristeći prosečne maloprodajne cene. Obim štampe kertridža je preuzet sa web sajtova proizvođača.