Kreativna radionica za djecu

Besplatne, zabavne i kreativne aktivnosti

 

Što želite napraviti danas? Riješite se dosade uz naše kreativne projekte koje možete isprobati kod kuće. Veliki broj zanimljivih projekata koje možete prenijeti na papir, uz savjete i galeriju, omogućava da uz malo mašte učinite predložene aktivnosti jedinstvenim.

Započnimo

Dobro došli u našu kreativnu radionicu. Ovo je mjesto za vas gdje možete naći zabavne, uzbudljive i besplatne aktivnosti. Možete otkriti mnoge aktivnosti koje nakon toga samo ispišete i uz malo inspiracije svaki projekt učinite posebnim. Ne zaboravite podijeliti vaše projekte s nama i pogledajte u galeriji najnovije projekte.

Otključajte svoju kreativnost

Režite, lijepite i dodajte boju uz naše zabavne i besplatne aktivnosti. Među ponuđenim projektima možete naći bojanke, omote za knjige i bilježnice, maske za djecu, okvire za slike, ukrase, čestitke i još mnogo toga.

Savjeti i trikovi

Eksperimentirajte s bojama
 

Od nježnih pastelnih nijansi do jakih neonskih, budite hrabri pri izboru boja kako bi se vaš dizajn istaknuo.

Isprobajte teksture
 

Budite inovativni, dodajte zanimljive slojeve i teksture vašem dizajnu koristeći maramice, perje, pucketavu foliju, šljokice i još mnogo toga.

Personalizirajte vašu proslavu
 

Postoji mnogo načina za dodavanjem osobnosti vašim slavljeničkim ukrasima. Na primjer, možete dodavanjem trake ispisani vijenac dodatno učiniti luksuznim ispisani vijenac. Također možete eksperimentirati i sa veličinama, ispišite dekoracije u različitim veličinama kako bi doprinijeli općem vizualnom dojmu.

Dodajte kontekst
 

Ne radi se samo o tome šta sve možete napraviti, bitno je i kako fotografirate. Povedite vašu kreaciju na put, postavite tiskanu životinju vani, ponesite papirnu lutku na plažu ili nam pokažite vaše dekoracije za fotografiranje u akciji.

 

Galerija

Upoznajte naša rješenja za dom

Kreativna radionica ne mora biti skupa, naši EcoTank pisači vam mogu uštediti u prosjeku 90% tinte.1 Također, možete pronaći i pristupačne projektore za gledanje vaših omiljenih filmova i igranje igara. Pogledajte našu ponudu proizvoda koji su stvoreni za jednostavnu uporabu u domu.

Ecotank pisači Kućno kino

1Prosječni broj uložaka koji je potreban u usporedbi s uštedom koja se postiže upotrebom bočica s tintom koje dolaze s EcoTank pisačima, isključujući cijenu pisača, za isti broj stranica. Usporedba je postignuta upotrebom prosjeka A4 EcoTank pisača i prosjeka 10 najprodavanijih modela u zapadnoj Europi, u razdoblju od siječnja do prosinca 2017., praćeno od strane GfK. Cijena tiska je određena kalkulacijom proporcija na osnovu standardnih i XL uložaka praćenih od stane GfK u istom razdoblju u zapadnoj Europi, koristeći prosječne maloprodajne cijene. Iskoristivost tinte uložaka je preuzeta s web stranica proizvođača.