Vantaa,
03
joulukuu
2018
|
11:00
Europe/Helsinki

Säästöä Epson EcoTank -tulostimella

EcoTank-tulostimet pienentävät mustekuluja keskimäärin 90 %*

Epsonin uusin mustepatruunaton tulostin, EcoTank ET-4700, on kätevä monitoimilaite, joka pienentää mustekuluja huomattavasti.

Mihin EcoTank-malliston tuomat huikeat säästöt perustuvat? Laitteiden rakenne eroaa olennaisesti useimmista muista tulostimista: niissä ei käytetä mustepatruunoita, vaan tulostimien suuri mustesäiliö täytetään mustepulloilla, jotka sisältyvät toimitukseen. Käyttäjä saa laitteen mukana musteet, jotka riittävät tuhansien sivujen tulostukseen. Rahan lisäksi säästyy myös aikaa, koska suhteellisen usein tapahtuva patruunoiden vaihto jää pois. Mustetta tarvitsee lisätä vain harvoin ja kaiken lisäksi lisämustepullot ovat edullisia.

Innovatiiviset säiliöt tuovat käyttäjille huomattavat säästöt: keskimäärin 90 % musteen hinnasta1. Yksi mustepullosarja vastaa 88:aa mustepatruunaa1. Musteet riittävät jopa 4 500 mustavalkosivun ja 7 500 värisivun2 tulostukseen.

EcoTank-laitteilla tulostus sujuu kätevästi älypuhelimista, tableteista ja kannettavista tietokoneista. Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -liitettävyyden ansiosta asiakirjoja voi lähettää tulostettaviksi älylaitteista Epson iPrint3 -sovelluksen avulla. Tulostus onnistuu myös lähes mistä tahansa maailmassa: tiedostot voi lähettää sähköpostitse suoraan tulostimeen Epson Email Print ohjelmistolla3 .

Säästäminen mustekuluissa ei ole suinkaan ainoa EcoTank ET-4700 -monitoimitulostimen hyödyllinen taito. Laite suoriutuu monenlaisista tehtävistä helposti, sillä siinä on automaattinen 30 arkin paperinsyöttölaite, faksi ja Ethernet-liitäntä. Näin tulostin sopii erinomaisesti koteihin ja pieniin toimistoihin.

ET-4700 tulee saataville tammikuussa 2019.

1. Keskimääräinen tarvittava mustepatruunamäärä / saatu säästö tulostettaessa sama sivumäärä EcoTank-malliston mukana toimitettavilla mustepulloilla. Laitteiston hintaa ei ole otettu huomioon. Ilmoitettu säästö perustuu EcoTank-malliston keskimääräiseen A4-kustannukseen, jota on verrattu kymmeneen Länsi-Euroopassa tammi–joulukuussa 2017 eniten myytyyn malliin (perustuu GfK:n tilastoihin). Tulostuskustannukset on laskettu Länsi-Euroopan markkinoiden saman ajanjakson vakio- ja XL-patruunoiden osuuden mukaan GfK:n tilastojen ja keskimääräisten vähittäishintojen perusteella. Mustepatruunoiden riittoisuudessa on käytetty valmistajien verkkosivustoissaan ilmoittamia arvoja. 2. Ilmoitetut riittoisuudet perustuvat vaihtomustepulloihin, ja ne on ekstrapoloitu Epsonin oman menetelmän perusteella ISO/IEC 24712 -standardin mukaisten testikuvioiden simuloidulla tulostuksella. Ilmoitetut riittoisuudet EIVÄT perustu ISO/IEC 24711 -standardiin. Ilmoitetut riittoisuudet voivat vaihdella tulostettavien kuvien, käytetyn paperin, tulostustiheyden ja ympäristöolosuhteiden (esimerkiksi lämpötilan) mukaan. Tulostimen käyttöönoton yhteydessä tietty määrä mustetta kuluu tulostuspään suuttimien täyttämiseen, joten mukana toimitetun mustesarjan riittoisuus voi olla ilmoitettua pienempi. 3. Edellyttää langatonta Internet-yhteyttä. Lisätietoja toiminnoista sekä tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect.

 

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/