Brøndby,
24
September
2019
|
09:00
Europe/Amsterdam

Kunst møder teknologi, når Epson viser vejen inden for bæredygtig inkjetinnovation på Labelexpo 2019

24. september 2019 - Epson sætter nye standarder med sit seneste sortiment af inkjet-mærkatprintere til efter behov-markedet og markederne for kommerciel og industriel mærkatudskrivning på Labelexpo (stand A50, hal 9). Et usædvanligt højdepunkt på Epsons stand i år vil være et fantastisk flot vægkunstværk skabt af mærkater udskrevet på Epsons digitale SurePress- og ColorWorks-mærkatprintere. Virksomheden afholder en pressekonference den 24. september (kl. 11.25, Labelexpo Press Theatre), hvor den vil skitsere sin vision og strategiske plan for en mere bæredygtig og rentabel fremtid for mærkatindustrien ved hjælp af de nyeste innovationer inden for inkjetteknologi.   Duncan Ferguson, vicedirektør for professionel trykning og robotteknologi i Epson Europe, kommenterer: "Inkjetteknologien har nu nået en modenhed, hvor den kan skabe betydelige positive ændringer af mærkatudskrivning, for både efter behov leverandører og traditionelle mærkatfremstillere. Epson er den førende innovator inden for inkjetbaseret teknologi til mærkatudskrivning. I år præsenterer vi på Labelexpo vores omfattende sortiment af digitale udskrivningsløsninger, herunder vores nyeste produkter, og vi viser endnu en gang vores evne til at imødekomme kundernes krav til forbedret produktivitet uden at kompromittere Epsons branchekendte billedkvalitet." Nye produkthøjdepunkter på Epsons stand i år omfatter:

  • Den globale lancering af fire nye digitale ColorWorks-mærkatprintere til udskrivning efter behov (ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae og CW-C6500Pe). Disse efter behov-mærkatprintere udvider Epsons eksisterende sortiment og opfylder behovene hos kunder inden for flere sektorer (fødevarer, kemikalier, drikkevarer, have, logistik osv.). Sortimentet omfatter automatiske skæremodeller (Ae) og modeller med tidsbesparende, automatiske peelerfunktioner (Pe), som automatisk fjerner bagbeklædningen på mærkaten og kan integreres perfekt i eksisterende produktionslinjer med print-and-apply.
  • Lanceringen af en ny industriel Epson SurePress-mærkatpresse (L-6534VW), der er designet til mærkatfremstillere, som vil udvide deres virksomhed ved at tilbyde selvklæbende mærkater i høj kvalitet med et bredt udvalg af medier for sektorer som fødevarer, drikkevarer, industri, kosmetik, toiletartikler og medicinalprodukter. SurePress L-6534VW er udviklet til at optimere produktiviteten og minimere nedetiden med yderligere udskrivningstilstande på 30 m/min. og 50 m/min., hvilket giver brugerne større fleksibilitet til at levere store udskrivningsjob uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  • Lanceringen af to nye, All-in-One, industrielle LabelWorks-mærkatprintere (LW-Z5010BE med integreret tastatur, display, og Li-ion-batteri og LabelWorks LW-Z5000BE til pc og smartenheder), som er udviklet til brugere inden for datakommunikation, fabriksvirksomhed, byggeri, lager og avanceret elektrisk vedligeholdelse. Begge mærkatprintere har en utroligt bred vifte af potentielle anvendelsesmuligheder, der omfatter mærkning til: patchpaneler, kabelidentifikation, forstykker, fordelingsbokse, sikkerhedsskilte og produktidentifikation.

Epson er også glad for at kunne meddele, at det blæk, der bruges i SurePress- og ColorWorks-mærkatprinterne, overholder EU's forordning ((EF) 1935/2004), forordningen om god fremstillingsmæssig praksis for materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer (GMP) ((EF) 2023/2006), forordningen om plastmaterialer og -genstande bestemt til kontakt med fødevarer ((EF) 10/2011) og er inkluderet i den schweiziske bekendtgørelse (SR 817.023.21) om materialer, der er bestemt til kontakt med fødevarer for blæk til brug på fødevareemballage. "Epsons SurePress- og ColorWorks-sortiment bruges over hele verden af mærkatfremstillere og slutbrugere i føde- og drikkevarebranchen," slutter Duncan Ferguson. "Hvert blæksystem, der er i overensstemmelse med disse komplekse fødevareforordninger, er en vigtig præstation og milepæl, og de viser desuden Epsons førerposition inden for digital produktion af mærkater og emballeringsanvendelser." Yderligere oplysninger om Epson på Labelexpo 2019 finder du på http://www.epson.eu/labelexpo 

 

Om Epson

Epson er en globalt ledende teknologivirksomhed, som er dedikeret til at være uundværlig for samfundet ved at forbinde mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Virksomheden er fokuseret på at skabe innovation og overgå kundernes forventninger inden for inkjet, visuel kommunikation, bærbare produkter og robotter. Epson er stolt over sit bidrag til at realisere et bæredygtigt samfund og over sine bestræbelser på at realisere United Nations' Sustainable Development Goals.

Ledet af det japanskbaserede Seiko Epson Corporation skaber Epson Group på verdensplan et årligt salg på mere end JPY 1 billion. www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med en arbejdsstyrke på mere end 1.968 ansatte var Epson Europes salg for finansåret 2017 på mere end Euro 1,7 mia. www.epson.eu

Miljøvision 2050 - www.eco.epson.com