Høvik,
24
September
2019
|
10:43
Europe/Amsterdam

Kunst møter teknologi når Epson leder an innen bærekraftig blekkteknologi på Labelexpo 2019

24. september 2019 – Epson pløyer ny mark med sin nyeste serie med etikettskrivere for kommersielle og industrielle etikettutskriftsmarkeder på Labelexpo (stand A50, hall 9). Et uvanlig høydepunkt på Epsons stand i år vil være en vakker kunstinstallasjon laget av etiketter skrevet ut av Epsons digitale SurePress- og ColorWorks-etikettskrivere. Selskapet holder en pressekonferanse 24. september (kl. 11.25, Labelexpo Press Theatre) der de vil skissere visjon og strategisk plan for en mer bærekraftig og lønnsom fremtid for etikettindustrien ved hjelp av de siste nyvinningene innen blekkteknologi. 

Duncan Ferguson, konserndirektør for profesjonell utskrift og robotikk hos Epson Europe, uttaler: «Blekkteknologi har nå nådd en alder der den kan gjøre betydelige positive endringer i etikettutskrift, både på forespørsel og ved tradisjonelle løsninger. Epson er den ledende innovatøren innen etikettutskrift med blekkteknologi, og på årets Labelexpo viser vi vårt omfattende utvalg av digitale utskriftsløsninger, inkludert våre nye produkter, og på den måten viser vi igjen vår evne til å svare på kundenes behov for forbedret produktivitet uten å gå på bekostning av Epsons bransjeledende bildekvalitet.» Nye produkthøydepunkter på Epsons stand i år inkluderer:

  • Den globale lanseringen av fire nye ColorWorks digitale etikettskrivere for snarutskrift (ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae og CW-C6500Pe). Disse etikettskriverne utvider Epsons eksisterende utvalg og oppfyller behovene for kunder i en rekke ulike sektorer (matvarer, kjemisk industri, drikkevarer, hagebruk, logistikk osv.). Serien inneholder modeller med autoskjærer (Ae) og tidsbesparende autoskreller (Pe) som automatisk fjerner bakpapiret på etiketten, og kan integreres sømløst i eksisterende skriv-ut-og-bruk-produksjonslinjer.
  • Den nye industrielle etikettpressen SurePress (L-6534VW) er laget for etikettrykkere som ønsker å utvide driften ved å tilby kundene selvklebende etiketter av høy kvalitet med et stort utvalg av underlag for næringsmiddelindustrien, industrielle miljøer, kosmetikk- og skjønnhetsindustrien og legemiddelbransjen. SurePress L-6534VW er bygget for å optimalisere produktiviteten og minimere nedetiden med ekstra utskriftsmoduser på 30 m/min og 50 m/min, som gir brukerne større fleksibilitet når det gjelder å levere utskriftsjobber uten at det går på bekostning av kvaliteten.
  • Lanseringen av to nye alt-i-ett industrielle LabelWorks-etikettmaskiner (LW-Z5010BE med integrert tastatur, skjerm og litiumionbatteri og LabelWorks LW-Z5000BE for PC og smartenheter) utviklet for de som arbeider med datakommunikasjon, i fabrikker, byggebransjen, lager og avansert elektrisk vedlikehold. Begge etikettmaskinene har et bredt spekter av mulige bruksområder, som inkluderer merking for koblingspanel, kabelidentifisering, ansiktsplater, distribusjonsbokser, sikkerhetsskilt og produktidentifikasjon.

Epson gleder seg også over å kunne informere om at blekket som brukes i SurePress- og ColorWorks-skriverne overholder EU-forordningenes rammeverk ((EC) nr. 1935/2004), forordningen for god produksjonspraksis (GMP) ((EC) nr. 2023/2006), plastforordningen ((EU) 10/2011) og forskrift om materialer i kontakt med næringsmidler (RS 817.023.21) for blekk som brukes på matemballasje. «Epsons SurePress- og ColorWorks-serier brukes i nærings- og nytelsesbransjen over hele verden», konkluderer Duncan Ferguson «Hvert blekksystem som blir godkjent i henhold til disse komplekse matforordningene, er viktige delmål og viser Epsons lederskap innen digital produksjon av etiketter og emballasje.» Hvis du ønsker mer informasjon om Epson på Labelexpo 2019, kan du gå til http://www.epson.eu/labelexpo 

 

Om Epson

Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, klokker og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg, og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har over 81 000 ansatte fordelt på 85 selskaper rundt om i verden og er en stolt stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

 https://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1 830 ansatte, og hadde en omsetning på 1,7 milliarder euro i regnskapsåret 2017. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050 

http://eco.epson.com/