Vantaa,
04
syyskuu
2017
|
08:00
Europe/Helsinki

Lasertekniikkaan perustuvalla opetusprojektorilla näyttävää 100-tuumaista Full hd -kuvaa

Opetustiloissa kuvan koolla ja interaktiivisuudella on merkitystä. Epsonin uudessa EB-710Ui-laserprojektorissa on erittäin kirkas 100-tuumainen Full hd -kuva, kahta kynää ja kosketuskäyttöä tukeva interaktiivisuus ja joukko yhteistyö- ja jakamistyökaluja. Näillä eväillä syntyy kiinnostavia oppitunteja entistä helpommin. Lamppu kestää 20 000 tuntia, ja laitteella on viiden vuoden takuu. Huoltovapaus tuo mielenrauhaa. Windows 10-, Mac- ja Chromebook-ympäristöä tukevan iProjection-sovelluksen ansiosta oppilaat voivat käyttää luokassa omia laitteitaan, mikä on yhä tärkeämpää.

EMEAR-alueen Visual Instruments -yksikön johtaja Hans Dummer kertoo: ”EB-710Ui on ensimmäinen erittäin lyhyen heijastusetäisyyden WUXGA-laserprojektori vuorovaikutteiseen opetuskäyttöön*. Kuva on skaalattavissa aina 100-tuumaiseksi asti, ja sen laatu ohittaa selkeästi litteät näytöt, jotka eivät kokovalikoimansa puolesta ole muutenkaan hyödyllinen vaihtoehto. Heijastetut kuvat tukevat kahden kynän ja kosketuskäytön vuorovaikutteisuutta, ja useat käyttäjät voivat käyttää niitä yhdessä. Oppilaat voivat siis osallistua vaikkapa tekemällä merkintöjä suoraan kuvaan. Tämä pätee myös silloin, jos yhdistetään kaksi laitetta ja heijastetaan valtava, leveä interaktiivinen yhteistyöpinta, joka kannustaa jokaista antamaan oman panoksensa. EB-710Ui:n laservalotekniikka on myös helpon huollettavuuden taidonnäyte. Sisäisen 16 watin kaiuttimen ja mikrofoniliitännän ansiosta ei myöskään tarvita erillistä äänentoistojärjestelmää.”

Epsonin iProjection-sovellus on suunniteltu nimenomaan luokkahuoneessa käytettäviä omia laitteita varten. Sovelluksen voi ladata maksutta iOS- ja Android-laitteiden sovelluskaupoista, ja sen saa nyt myös Chromebookiin. iProjection-sovelluksella oppilaat voivat esittää sisältöä langattomasti omista puhelimistaan, tableteistaan tai kannettavista tietokoneistaan. Jaetun kuvan toiminnolla EB-710Ui:llä voi esittää samaan aikaan kahta eri tyyppistä sisältöä.

EB-710Ui:n selkeän, terävän ja kirkkaan kuvan takeena ovat Epsonin 3LCD-tekniikka ja laservalonlähde. EB-710Ui-mallissa värillisen valon heijastusteho on 4 000 lumenia, joten kuva on erittäin kirkas ja näkyy hyvin kaikissa valaistusolosuhteissa, jopa kirkkaassa auringonvalossa. Mukana tulee SMART Notebook -ohjelmiston yhden vuoden luokkahuonelisenssi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Skaalattava kuva (70–100 tuumaa)
 • Interaktiivisuus tukee kahta kynää ja kosketuskäyttöä
 • WUXGA-tarkkuus (Full HD, 1 920 x 1 200 kuvapistettä)
 • Erittäin lyhyt heijastusetäisyys (suhde 0,28:1)
 • Dynaaminen kontrastisuhde 2 500 000:1
 • Värillisen valon teho 4 000 lumenia
 • Yhteensopiva IOS-, Android- ja Chromebook-ympäristön iProjection-sovelluksen kanssa (ladattavissa Googlen ja Applen sovelluskaupasta)
 • Sisäinen 16 watin kaiutin ja mikrofonin tuloliitäntä
 • Kolme HDMI-tuloliitäntää
 • Jaetun kuvan toiminto
 • Interaktiivisuus laajennettavissa useaan kuvaan

* Verrattaessa maailmanmarkkinoilla toukokuussa 2017 saatavana olleisiin tuotteisiin.

Yhteenveto

Ensimmäinen vuorovaikutteinen, erittäin lyhyen heijastusetäisyyden WUXGA-laserprojektori opetuskäyttöön: todella kirkas kuva, interaktiiviset toiminnot, kahden kynän ja kosketuskäytön tuki

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja, on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 86 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 80 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2014 oli 1 551 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050 

http://eco.epson.com/