Søborg,
16
Oktober
2020
|
08:30
Europe/Amsterdam

Med genåbningen af arbejdspladser og skoler lancerer Epson nye projektorløsninger for at forbedre arbejdsmåder

Epsons nye, interaktive og non-interaktive laserprojektorløsninger forbedrer samarbejde og opkobling

Oktober 2020 - Med genåbningen af arbejdspladser og skoler har Epson annonceret 8 nye laserpeojektormodeller - de interaktive EB-735Fi og EB-725Wi og de non-interaktive EB-735F, EB-725W, EB-720, EB-L200SW, EB-L200SX, EB-L200W og EB-L200. Skabt til en vifte af arbejdsopgaver og uddannelsesmiljøer støtter disse store, fleksible og skalerbare projektorer engagement og samarbejde, samtidig med at de fremmer deling af informationer mellem arbejdskollegaer, elever, studerende og klienter.

Udstyret med nærmest vedligeholdelsesfri laserlyskilde giver de store og klart oplyste billeder, som er nødvendige for arbejdsmiljøer, så de kan tilpasse sig nye regulativer vedrørende social distancering og hjemmearbejde. Det skaber også en hygiejnisk arbejdsplads, når de bruges sammen med et antibakterielt whiteboard - frit for fingermærker. Disse løsninger giver mulighed for indholdsdeling og samarbejde både inden for det nære mødeområde og på afstand med kollegaer eller studerende, som tager del i møderne fra andre lokationer.

"Med tilbagevenden til arbejdspladser og klasseværelser kommer man tilbage til omgivelser, som har ændret sig betydeligt på grund af regulativer for den sociale distancering," sagde Jesper Sommer, Business Sales Manager, Epson Danmark. "Med disse nye displaymodeller ønsker fortsat at fremme samarbejde og opkobling i denne nye verden. Skalerbare skærme i op til 500” gør det nemt at sikre, at alle kan se skærmen - selv fra sidste række i mødelokalet eller klasselokalet - uden den unødvendige omkostning for større og fastsiddende skærme - og fjernopkobling og interaktivt udstyr betyder, at alle kan samarbejde og bidrage."

De interaktive modeller har indbygget splitskærmfunktion, som kan vise op til 4 input på én projektor, hvilket overflødiggør yderligere projektorer. Ud over at være et bæredygtigt valg tilbyder alle modellerne indbygget, trådløs wifi og Screen Mirroring (Miracast), hvilket gør indholdsdeling nem fra mange enheder. I modsætning til fladskærme er der ingen genskin eller blinde vinkler, uanset hvor i lokalet du befinder dig.

Både de interaktive og non-interaktive projektorer er tilgængelige fra januar 2021.

For mere information om epson projektorer: https://www.epson.dk/products/projectors