Stockholm,
29
Mars
2019
|
14:40
Europe/Amsterdam

Meet the team: Masoud Khoshnam

Masoud Khoshnam började på Epson för fyra veckor sedan och är ett av det svenska Epson-teamets senaste tillskott. Vad jobbade Masoud med innan han började på Epson? Och hur spenderar han helst sin fritid? Läs vidare för att lära känna Masoud bättre.

Hej Masoud! Hur är läget?

Det är bara bra. Toppen.

Du har arbetat länge i IT-branschen. Vad gjorde du innan du började på Epson?

Ja, jag har jobbat i IT-branschen sedan 1999 och haft en mängd olika roller – jag har varit partneransvarig, slutkundansvarig, storkundsansvarig – you name it! De senaste tio åren har jag arbetat med försäljning av färdigpakaterade printtjänster.

Hur har din första tid på Epson varit? Vad är viktigast för dig i din nuvarande roll?

Den har varit mycket bra! Det viktigaste för mig är att det är en bra arbetsplats och än så länge har det varit toppen, med trevliga och kompetenta kollegor.

För mig är det viktigast att lyckas med mina arbetsuppgifter. Det är otroligt viktigt med ett bra partnerprogram och bra samarbeten. Att vi på Epson tillsammans lyckas göra bra affärer och skapar en komplett tjänst som är attraktiv för partners och slutkunder.

Vad är det mest spännande som händer på Epson just nu?

Det är spännande att vara en del av den nya satsningen – nylanseringen av Epsons printsatsning. Det är nu allt händer och det är kul att vara med från starten.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Jag och mina barn älskar aktiviteter och vi sysselsätter oss med allt från långa promenader runt Djurgården till att åka skidor, bowla, konsert och biobesök.

Du är på väg till jobbet, det regnar och du har glömt paraplyet hemma. Dessutom är tunnelbanan sen. Vad gör du för att vända en dålig start på dagen?

Som tur är så är det sällan som jag får en dålig start på dagen men när det händer så brukar jag tänka på positiva saker och blicka framåt. Det gäller både privat och på jobbet. Dessutom hjälper det att umgås med trevliga arbetskamrater.

Epson värdesätter hållbarhet – vad gör du personligen för att värna om vår planet?

Jag försöker till exempel att skriva ut dubbelsidigt och källsortera – man gör så gott man kan.