Stockholm,
20
Mars
2019
|
19:33
Europe/Amsterdam

Meet the team: Daniél Lundberg

Strax efter årsskiftet hälsade vi Daniél Lundberg välkommen till Epson. Daniél arbetar som Account Manager och ansvarar för försäljningen mot Epsons slutkunder inom affärsområdena Business Imaging och Visual Instruments. Hur har hans första månader på Epson varitOch vad gör han om han får en dålig start på dagen? Läs vidare få bättre koll på Daniél!

Hej Daniél! Hur är läget?

Tack, det är mycket bra med mig.

Vad gjorde du innan du började på Epson?

Jag arbetade på Ricoh i fem år, senast som försäljningschef för SMB-marknaden med fokus på Stockholm. En av de många lärdomar som jag kommer att ta med mig från min förra arbetsplats är erfarenheten av att ha arbetat i stor global organisation med många anställda i Sverige. Med tanke på den expansiva fas som Epson befinner sig i just nu tror jag att det är en erfarenhet som är värdefull att ha.

Hur har din första tid på Epson varit? Vad är viktigast för dig i din nuvarande roll?

Den har varit mycket bra! Som alltid när man är ny på ett jobb har det varit mycket att ta in, men det har varit väldigt kul att träffa så mycket entusiastiska partners, kunder och kollegor.

Jag skulle säga att det viktigaste för mig i min roll just nu är att bygga nya och fler relationer och hela tiden sprida budskapet om vår satsning på Business Inkjet, något som faktiskt inte har gjorts i samma omfattning tidigare.

Vad är det mest spännande som händer på Epson just nu?

Det är helt klart den starka optimismen på företaget. På Epson satsar vi helhjärtat på både teknik och personal – och visar att vi tror på det vi gör. Det ger oss ett väldigt intressant läge på en marknad där det inte hänt så mycket nytt förrän nu. 

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Helst av allt spenderar jag min fritid med min familj, men vid de tillfällen som jag har lite egen tid försöker jag att ta mig tiden till att träna, umgås med vänner och se en och annan fotbollsmatch

Du är på väg till jobbet, det regnar och du har glömt paraplyet hemma. Dessutom är tunnelbanan sen. Vad gör du för att vända en dålig start på dagen?

En dag blir lite vad du gör den till. Jag tycker att det är viktigt att gå in med ett positivt mindset i alla situationer, det är något som jag jobbar mycket med.

Epson värdesätter hållbarhet – vad gör du personligen för att värna om vår planet?

Jag tycker att man ska göra det man kan och känner sig manad till – jag säljer begagnade saker på blocket, källsorterar och så vidare.