Amsterdam,
30
oktober
2018
|
14:40
Europe/Amsterdam

Scannen vanaf elke locatie met de kleinste en lichtste mobiele scannerreeks van Epson

Twee nieuwe mobiele scanners voor eenvoudig en efficiënt documentbeheer onderweg of in een kleine werkomgeving

De nieuwste mobiele A4-scanners van Epson zijn ideaal voor het onderweg scannen en verwerken van gegevens of wanneer je werkzaam bent in een kleine, drukke kantooromgeving. De DS-70 en DS-80W zijn ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een mobiele oplossing die hun medewerkers mee kunnen nemen onderweg of die zij op kantoor kunnen gebruiken.

Steve King, Market Development Manager bij Epson Europe, zegt het volgende: "Met de keuze van zowel bekabelde als draadloze scanoplossingen, zijn deze nieuwe scanners ideaal voor gebruikers die een snelle scanoplossing voor onderweg nodig hebben. We hebben de nieuwe reeks ontworpen met het oog op een gering gewicht zonder echter afbreuk te doen aan de veelzijdigheid die een bedrijf nodig heeft. Klanten moeten vaak documenten van verschillende diktes kunnen scannen, dus beschikken deze toevoegingen aan ons assortiment over de mogelijkheid om papier van 35 g/m² tot 270 g/m² te verwerken. Dit zijn media waarvoor normaal gesproken wellicht een traditionele flatbedscanner met glasplaat nodig is."

Het paradepaardje, de DS-80W, beschikt over ingebouwde Wi-Fi, een batterij en een LCD-scherm, waardoor echte mobiliteit wordt geboden bij scansnelheden van slechts 4 seconden per pagina. Als dit apparaat volledig is opgeladen, kunnen tot 300 pagina's worden gescand zonder dat een voedingsbron nodig is.

Deze zakelijke modellen zijn geschikt voor mobiel personeel, zoals buitendienstmedewerkers, die documenten kunnen vastleggen zoals onkostendeclaraties en contracten, en op efficiënte wijze documenten kunnen doorsturen naar zakelijke toepassingen of scansoftware. Tot de bij de DS-modellen meegeleverde software behoren Document Capture Pro 2 en Epson Scan 2.0. Tevens wordt ondersteuning voor TWAIN-stuurprogramma's geboden, waardoor het gemakkelijker wordt om informatie te scannen, op te slaan en te delen in het gehele bedrijf. Geavanceerde functies voor naamgeving, scheiding en routering van documenten maakt scannen gemakkelijk − en logisch. Gebruikers kunnen bestanden opslaan en verzenden in veelgebruikte indelingen zoals PDF, jpeg, tiff en nog veel meer.

De beide modellen zijn verkrijgbaar vanaf november 2018 tegen een adviesprijs van € 119 voor de DS-70 en € 169 voor de DS-80W.

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 10 miljard USD. global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.968 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com