Stockholm,
05
Juli
2017
|
10:26
Europe/Amsterdam

Monitor Expo

Monitor Expo är en mötesplats för branschpersoner som verkar inom områdena ljud-, ljus-, bild-, och medieteknik! Mässan äger rum i Malmö, Göteborg och Stockholm i början av oktober.

Epson finns på plats för att visa upp sina populära laserprojektorer och kommer även att hålla seminarium om unika referensinstallationer från både i Sverige och andra länder.

Tillsammans med Epson ställer duktillverkaren Draper ut med sina högkvalitativa dukar för att visualisera en helhetslösning.

Malmö måndag 2 oktober

Göteborg tisdag 3 oktober

Stockholm torsdag 5 oktober

Läs mer och anmäl dig här: www.monitorroadshow.se

 

Om Epson

Epson är ett globalt ledande teknikföretag med målet att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, armbandsur och industrirobotar fokuserar företaget på att främja innovation och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.

Epson-koncernen leds av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har över 76 000 anställda i 87 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och över sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

https://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 830 anställda och sålde för 1,7 miljarder euro under räkenskapsåret 2017. http://www.epson.se

Miljövision 2050 

http://eco.epson.com/