"The designs printed by Epson are full of brightness. I can't accept colours that are pale and dull.”
Fashion designer Kansai Yamamoto
02
elokuu
2017
|
00:00
Europe/Helsinki

Muotiluomuksia Epson SureColor F-sarjalla

Vuonna 2013 Epson aloitti yhteistyön muotisuunnittelija Kansai Yamamoton kanssa ja tulosti ensimmäiseen yhteistyössä toteutettuun muotinäytökseen noin 30 Yamamoton suunnittelemaa mallia Epson digitaalisilla tekstiilitulostimilla. Tämä tarkoitti yli 1000 m² erilaisia materiaaleja kuten puuvillaa, polyesteria ja silkkiä.

Yhteistyö Kansai Yamamoton kanssa on jatkunut jo usean vuoden ajan. "HELLO ISTANBUL!" -muotinäytöksessä Yamamoto kertoo oman näkemyksensä muodista ja kertoo, miksi hän on valinnut Epsonin kumppanikseen.

Tänä päivänä tuotteiden kustomointi on äärimmäisen tärkeää. Suunnittelijat voivat luoda omia tekstiilejä digitaalisesti ja tekniikka tekee luomisprosessista tehokkaampaa.

Ammattilaiset voivat tehdä luomuksia Epson SureColor F-sarjalla. Tällä voi tehdä kankaita, joissa on vähintään 50% synteettisiä kuituja. Epson UltraChrome® DS musteella voi tuottaa mustan tiheyden paremmin ja upea väriliukumat.

Lue lisää: https://www.epson.fi/products/printers/large-format-printers

Nuori vaatesuunnittelija voi esimerkiksi aloittaa liiketoimintansa tekemällä t-paitoja pieninä sarjoina tai jopa uniikki-malleina. Epson SureColor F2000 – t-paitatulostimella voi tulostaa suoraan vaatteeseen (DTG)

Nuori vaatesuunnittelija voi esimerkiksi aloittaa liiketoimintansa tekemällä t-paitoja pieninä sarjoina tai jopa uniikki-malleina. Epson SureColor F2000 – t-paitatulostimella voi tulostaa suoraan vaatteeseen (DTG)

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja, on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 86 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 80 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2014 oli 1 551 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050 

http://eco.epson.com/