Vantaa,
21
maaliskuu
2018
|
09:00
Europe/Helsinki

Muotoilu ja toimivuus kohtaavat uusissa monitoimitulostimissa

Epson laajentaa kompaktien, tyylikkäiden ja suorituskykyisten monitoimitulostimien mallistoaan

Käytettävyys on aina etusijalla, mutta tulostin voi siitä huolimatta olla myös tyylikkäästi muotoiltu. Epsonin uudet monitoimitulostimet ovat näitä molempia. Uudet kompaktit ja tyylikkäät XP-5100, XP-5105, WF-2860DWF ja WF-2865DWF näyttävät hyvältä joka suunnasta. Tulostimet on lisäksi varusteltu monilla helppokäyttöisillä ominaisuuksilla ja liitettävyysvaihtoehdoilla.

 

Malliston tuoreimpia lisäyksiä ovat huippusuorituskykyiset monitoimitulostimet (XP-5100 ja XP-5105), jotka sopivat erinomaisesti päivittäiseen kotitulostukseen. Uutuuksia ovat myös ammattimaisempaan käyttöön suunnitellut faksilla varustetut vaihtoehdot (WF-2860DWF ja WF-2865DWF). Ne soveltuvat esimerkiksi etätyöntekijälle, kotitoimistoon tai pienyritykseen. Pienikokoiset ja hienostuneet laitteet sulautuvat ympäristöön kuin ympäristöön. Tulostimissa on 6,1 senttimetrin LCD-näyttö ja intuitiivinen käyttöliittymä.

Näiden laitteiden edullisuus ei jää pelkkään hankintahetkeen: XL-musteita käytettäessä saadaan myös pitkän aikavälin säästöjä, sillä niillä tulostaa jopa 2,5-kertaisen1 sivumäärän tavallisiin mustepatruunoihin verrattuna.  Malleissa on lisäksi paljon muitakin hyödyllisiä ominaisuuksia, esimerkiksi kaksipuolinen A4-tulostus ja edestä täytettävä 150 arkin paperilokero. WF-2860DWF- ja WF-2865DWF-mallissa on lisäksi automaattinen paperinsyöttölaite ja PrecisionCore-tulostuspää, joiden ansiosta työt sujuvat nopeasti ja tehokkaasti.

Tulostimissa on useita vaihtoehtoisia liitäntätapoja. Asennus on helppoa ja päivittäinen käyttö sujuvaa. Wi-Fi-liitettävyyden ansiosta tulostus onnistuu kotona mistä vain. Wi-Fi Direct -toiminnolla voi tulostaa yhteensopivista laitteista myös ilman langatonta verkkoa.

Epsonin maksuttomat mobiilitulostuksen sovellukset ja ratkaisut lisäävät monikäyttöisyyttä entisestään. Esimerkiksi Epson iPrint -sovelluksella 2 voi tulostaa ja skannata kotona langattomasti älylaitteesta. Paljon matkustavat voivat puolestaan tulostaa Epson Email Print -ohjelmiston avulla lähes mistä vain 2

WF-2860DWF- ja WF-2865DWF-mallissa on lisäksi Ethernet-liitäntä ja NFC-tuki 3 . NFC-tekniikan ansiosta liittäminen ja tulostus sujuvat kätevästi: tulostinta tarvitsee vain koskettaa yhteensopivalla Android-laitteella 3 .

Epson Europen tuotepäällikkö Lee Withers taustoittaa uutuusmalleja näin: ”Yhä useammat tarvitsevat kotiin monipuolisen tulostimen, jolla selviää kaikesta: niin arjen tarpeista kuin yritystoiminnankin tehtävistä. Tulostimien suunnittelussa on siksi painotettava helppokäyttöisyyden, toimivuuden ja liitettävyyden ohella myös kokoa ja ulkonäköä niin, että laitteet istuvat jokaiseen ympäristöön. Epsonin uutuusmallien myötä käyttäjillä on nyt entistä enemmän valinnanvaraa.”

XP-5100, XP-5105, WF-2860DWF ja WF-2865DWF tulevat saataville 1. huhtikuuta 2018. Laitteiden hinnat ovat mallin mukaan 110€, 110€, 130€ ja 130 euroa.

Tärkeimmät ominaisuudetXP-5100XP-5105WF-2860DWFWF-2865DWF
Kompakti, tilaa säästävä muotoilu
Tulostus, skannaus ja kopiointiLisänä faksiLisänä faksi
Epson Connect (2) ja Epson iPrint: helppo Wi-Fi-tulostus älypuhelimista ja tableteista; tulostus mistä vain lähettämällä valokuvat ja asiakirjat sähköpostitse suoraan tulostimeen; Remote Print Driver; Scan-to-Cloud
Tulostus missä vain älypuhelimesta tai tietokoneesta Google Cloud Print -palvelun avulla
Sähköpostiviestien, valokuvien, verkkosivujen ja asiakirjojen tulostus suoraan iOS-laitteesta AirPrint (4) -yhteyden avulla
Ethernet-liitettävyysxx
Helppo asennus, automaattinen Wi-Fi-yhteyden määritys (5)
Langaton tulostus ilman verkkoyhteyttä Wi-Fi Direct -toiminnolla
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Automaattinen 30 sivun paperinsyöttölaitexx
Edestä täytettävä 150 sivun paperilokero
6,1 cm:n LCD-näyttö+ Touch screen+ Touch screen
Muistikorttipaikkaxx
ISO-tulostusnopeus jopa XX sivua/min. (mustavalko/väri) (6)14/7,514/7,514/7,514/7,5
Skannerin tarkkuus 1 200 dpi
Liittäminen Android-älypuhelimeen tai -tablettiin NFC-toiminnolla (3)xx
Presto! PageManager -ohjelmisto asiakirjojen hallintaanx
XL-musteilla jopa 2,5-kertainen määrä tulostettuja sivuja (1)
OCR-tekstintunnistusxx

1. Lisätietoja: www.epson.eu/pageyield 2. Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epsonin tulostussovelluksia. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja toiminnoista sekä tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect. 3. WF-2860DWF- ja WF-2865DWF-mallissa on lisäksi Ethernet-liitäntä ja NFC-tuki. NFC-tekniikan ansiosta liittäminen ja tulostus käyvät kätevästi: tulostinta tarvitsee vain koskettaa yhteensopivalla Android-laitteella. 4. AirPrint-toimintoa tukevat tulostimet toimivat yhdessä seuraavien laitteiden kanssa: iPhone 4s ja uudemmat mallit, iPad 2 ja uudemmat mallit, kaikki iPad Air- ja iPad mini -laitteet, iOS-käyttöjärjestelmän uusimmalla versiolla varustetut 5. sukupolven iPod touch -laitteet ja OSX-käyttöjärjestelmän uusimmalla versiolla varustetut Mac-laitteet. 5. Automaattinen määritys on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: Windows 10, Windows 8, Windows Vista ja Mac OS. 6. Selvitetty ISO/IEC 24734 -standardin mukaisesti ja ilmoitettu Office Category -testin oletusarvojen mukaisten yksipuolisten A4-arkkien keskimääräisenä ESAT (estimated saturated throughput) -kapasiteettina. Lisätietoja: www.epson.eu/testing

 

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/