Amsterdam,
16
september
2016
|
13:32
Europe/Amsterdam

Nieuw Value Glossy Photo Paper voor Epson-kwaliteit in het dagelijks leven

Epson’s nieuwe Value Glossy Photo Paper biedt een betaalbare oplossing voor uw alledaagse fotoafdrukken. Met dit betaalbare fotopapier krijgt u steeds weer Epson-kwaliteit voor al uw foto´s, ongeacht of het vakantiekiekjes zijn voor op de ijskast, plaatjes voor een schoolproject of knipsels voor een moodboard.

Dit fotopapier is speciaal ontwikkeld voor gebruik met Epson inkten om de best mogelijke kwaliteit te leveren. Het is ook geweldig nieuws voor alle eigenaars van andere merken inkjetprinters met invoer aan de achterzijde, aangezien zij eveneens kunnen profiteren van de voordelen van dit betaalbare fotopapier.

Epson biedt een keuze aan fotopapier zodat u altijd het juiste product tegen de juiste prijs kunt krijgen. Het nieuwe driesterren 183 g/m² Value Glossy Photo Paper pronkt prominent in het instap-assortiment van Epson. Voor gebruikers die op zoek zijn naar professionele of archiveringskwaliteit, biedt Epson het 200 g/m² viersterren Glossy Photo Paper, 255 g/m² vijfsterren Premium Glossy Photo Paper en tot slot het 300 g/m² vijfsterren-plus Ultra Glossy Photo Paper, alle met een coating.

Het Value Glossy Photo Paper is ideaal voor tal van toepassingen, wordt geleverd in twee formaten, A4 en 10x15 cm, en in diverse verpakkingen van 20, 50 of 100 vellen. Het product wordt geleverd in een hersluitbare zak, zodat het papier eenvoudig te bewaren is buiten het bereik van vocht en licht.

Nigel Wildman, senior productmanager bij Epson Europe, zegt: “We zijn gek op foto´s en vinden dat mensen meer mogelijkheden moeten hebben om ze af te drukken wanneer ze dat willen. De kosten vormen vaak een belemmering en daarom bieden we deze oplossing met ons betaalbare Value Glossy Photo Paper. De oplossing levert foto´s van Epson-kwaliteit tegen lagen kosten en maakt het regelmatig afdrukken van foto´s veel toegankelijker.”

Het Value Glossy Photo Paper is vanaf oktober 2016 beschikbaar.