Amsterdam,
07
september
2017
|
16:33
Europe/Amsterdam

Nieuwe entry-level Epson-scanner beschermt originele documenten en detecteert dubbele invoer

De DS-410-scanner is de innovatieve keuze voor gebruikers bij grote bedrijven tot thuiskantoren

Epson kondigt de DS-410-scanner aan. Deze scanner biedt uitstekende functies voor productiviteit tegen een betaalbare prijs. Dit maakt hem ideaal voor gebruikers in kleine of thuiskantoren die op zoek zijn naar een zakelijke scanner met veel functies en voor IT-afdelingen die machineparken met desktopscanners willen uitrusten en binnen hun budget willen blijven.

De DS-410 biedt een aantal waardevolle functies voor productiviteit, waaronder Double Feed Protection and Paper Protection Technology, hierdoor worden de originele documenten beschermd en wordt elke pagina gescand. Een set geavanceerde led-sensoren die detecteren wanneer twee vellen papier tegelijk worden opgepakt, waarna de machine meteen wordt stopgezet en de gebruiker wordt gewaarschuwd. Paper Projection helpt het verkeerd laden en daarmee beschadigen van papier te voorkomen door automatisch te stoppen wanneer het apparaat vastgelopen of scheef geladen documenten detecteert. 

 

Deze WorkForce-scanner heeft een robuust ontwerp waardoor hij alles aan kan wat er in een kantoor gebeurt. De compacte behuizing neemt bovendien maar weinig ruimte in beslag. De DS-410 werkt met de nieuwe Document Capture Pro 2.0-software van Epson, die een eenvoudige maar krachtige software-oplossing biedt voor scannen, scheiden en verzenden van documenten in een bedrijf. De software helpt bedrijfsprocessen te automatiseren en biedt geavanceerde afbeeldingverbetering en automatische bestandsnamen. Document Capture Pro 2.0 wordt geïntegreerd in alle nieuwe Epson-scanners en is compatibel met de meeste bestaande scanproducten.

Veel bedrijven zijn op zoek naar een betaalbare scanner die ze in bulk kunnen kopen en in elk kantoor kunnen plaatsen, net zoals veel thuiswerkers een geschikte, compacte scanner willen die alle standaard scantaken uit kan voeren. De DS-410 doet dit snel en efficiënt en bevat bovendien een reeks extra productiviteitsfuncties. En samen met onze veelzijdige nieuwe Document Capture Pro 2.0-software is het een pakket waarmee u tijd kunt besparen.
Danny Gladman, product manager bij Epson Europe

De WorkForce DS-410-scanner is verkrijgbaar vanaf 1 september 2017 voor € 379 (ex. BTW).

Belangrijkste kenmerken:

 • Betaalbare, veelzijdige zakelijke scanner met een reeks productiviteitsfuncties
 • Robuust ontwerp en compact formaat voor zelfs de meest veeleisende kantoren
 • Met de automatische invoermodus hoeft u alleen papier te plaatsen, waarna de scanner begint.
 • Compatibel met Windows en Mac
 • Document Capture Pro 2.0-software en Epson Scan 2.0-software voor naadloze bediening
 • Double-feed Detection zorgt ervoor dat belangrijke documenten altijd gescand worden op afbeelding of lengte
 • Paper Protection Technology stopt de scanner in het geval van verkeerde invoer
 • Scansnelheid: 26 ppm/52 ipm
 • Kan een papiergewicht aan van 50 g/m² tot 209 g/m²
 • Automatische documentinvoer voor 50 vellen
 • Handmatige A3-modus niet de documenten automatisch aan elkaar vast zonder dat er een schutblad nodig is
 • High-speed USB 2.0-interface
 • Long Paper-modus kan papierformaten tot 215,9 mm x 3048 mm verwerken
 • 3000 scans per arbeidscyclus per dag
 • De Launch Edition biedt vijf jaar garantie als duurzaamheidsgarantie van Epson

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com