Amsterdam,
21
juli
2017
|
15:11
Europe/Amsterdam

Nieuwe Epson newsroom

Eenvoudig content vinden, downloaden en delen

Fully responsive, dus leesbaar op ieder apparaat

One-stop shop voor journalisten

Beste media relatie,

Vandaag introduceren we onze nieuwe corporate newsroom waar u eenvoudig alle beschikbare persinformatie kunt vinden, delen en downloaden. De nieuwe newsroom is leesbaar op ieder soort apparaat en eenvoudig doorzoekbaar op onderwerpen en steekwoorden.

In de nieuwe persomgeving, die gebaseerd is op het PressPage-platform, zal Epson voortaan alle voor journalisten relevante informatie, zoals persberichten, nieuwsberichten, case studies, blogs, evenementen en kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal (foto’s en video’s) publiceren. De Epson newsroom vormt daarmee een one–stop shop voor iedereen die over Epson wil publiceren of op zoek is naar informatie over Epson-gerelateerde zaken.

Het grote voordeel van deze nieuwe omgeving is dat het heel eenvoudig wordt om content te downloaden of te delen via alle mogelijke sociale kanalen. Deze functionaliteiten zijn geïntegreerd in het aanbod van onze content en dat maakt het leven van journalisten en publicisten een stuk eenvoudiger. Met één druk op de knop kunt u een foto of video delen of downloaden.

Eenvoudig en fully responsive

De uitgebreide media en content library is voorzien van tags, zodat het erg eenvoudig wordt om bijvoorbeeld alle berichten over één onderwerp te vinden. Elk stukje tekst uit een bericht is eenvoudig te selecteren en direct te delen via social media. Bovendien is de newsroom “fully responsive” en dus leesbaar op zowel pc’s als tablets en smartphones.

Epson nieuws ontvangen?

Alle Epson-persberichten zullen net als voorheen nog gewoon via e-mail worden gedeeld. U ontvangt de berichten van nederland-pr@epson.eu. U kunt dit e-mail adres ook gebruiken om contact met ons op te nemen. Berichten die u verstuurd naar dit adres komen zowel bij Epson als Pride PR (ons PR bureau) binnen.

De volledige berichten inclusief beeldmateriaal zijn te vinden in de nieuwe newsroom. Wilt u Epson-nieuws automatisch ontvangen? Meld u dan hier eenvoudig aan voor onze perslijst.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht? Of wilt u graag een korte uitleg over de nieuwe newsroom? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!