Zaventem,
29
maart
2017
|
09:49
Europe/Amsterdam

Nieuwe online calculator berekent hoeveel consumenten met EcoTank kunnen besparen

Vergelijk de aankoop- en inktkosten van de top 20 best verkochte printers met EcoTank

Met de nieuwe online calculator van Epson kunnen consumenten en kleine bedrijven eenvoudig uitrekenen hoeveel ze met een Epson EcoTank-printer kunnen besparen door de kosten te vergelijken met de top 20 best verkochte printers. Zodoende kunnen ze bepalen welke printer het voordeligst is voor hun afdrukbehoeften.

Als klanten op zoek zijn naar een nieuwe printer, kunnen zij met de online calculator van Epson inzicht verkrijgen in de totale eigendomskosten door zowel de aankoopkosten als de inkt- en bedrijfskosten van een printer in overweging te nemen, zodat ze een goed geïnformeerde beslissing kunnen nemen.

De revolutionaire EcoTank-printer van Epson biedt een volledig nieuwe printpropositie, waarbij gebruikers kunnen profiteren van lage bedrijfskosten door te investeren in een printer die bij aankoop wordt geleverd met voldoende inkt voor twee jaar [1]. Esther Anies, productmanager bij Epson Europe, zegt hier het volgende over: “Er is ons veel aan gelegen om potentiële klanten duidelijk te maken hoeveel geld ze kunnen besparen met onze EcoTank-printer. Daarom hebben we deze online calculator ontwikkeld zodat we het bewijs kunnen leveren. We hebben al aangetoond dat de EcoTank een geweldig concept is met een cumulatieve wereldwijde verkoop van 15 miljoen apparaten [2], en we zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe hulpmiddel nog meer klanten zal aantrekken, omdat de mogelijke besparingen nu nog inzichtelijker zijn.”

Er zijn maar drie stappen nodig om de gebruiksvriendelijke online calculator te gebruiken. Bezoekers van de site hoeven de calculator alleen te laten weten hoeveel pagina's ze gemiddeld per maand afdrukken (100-2000), hoe lang zij de printer willen gebruiken (twee tot vijf jaar), en of zij normaal gesproken XL-inktpatronen gebruiken. Na invoer van deze gegevens, vergelijkt de calculator de EcoTank-printer met één van de top 20 best verkochte laser- of inkjetprinters beschikbaar in het land van de gebruiker. De resultaten worden duidelijk weergegeven, met de totale eigendomskosten, de kosten per pagina en kosten per 500 pagina's. In elke berekening worden beide opgegeven modellen eveneens vergeleken met een gemiddeld model op de markt, voor een nog duidelijker resultaat.

Om ervoor te zorgen dat bezoekers van de website kunnen vertrouwen op de eerlijkheid van de calculator, is er een volledig overzicht beschikbaar op de website met een verklaring van de methodologie waarop de berekeningen zijn gebaseerd.

Epson's nieuwe calculator is beschikbaar via: www.epson.be/nl/ecotank-calculator

---------------

[1] Twee jaar aan inkt, gebaseerd op een gemiddeld maandelijks afdrukvolume van ongeveer 150 pagina's.

[2] In 150 landen in de periode oktober 2010 tot boekjaar 2015

Boilerplate

About Epson Belgium
EPSON Europe B.V. Sales Office Belgium is een Europese sales- en marketing dochteronderneming van Seiko Epson Corporation, wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en producent van een uitgebreid productgamma, variërend van inkjet printers en printsystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

Over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten op het gebied van printing, visuele communicatie, kwaliteit van leven en productie te overtreffen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printsystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën. De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 72.000 werknemers in 88 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieubelasting te beperken.http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.750 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2016 een omzet van 1.7 miljard euro.http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com/