Amsterdam,
19
juni
2018
|
11:31
Europe/Amsterdam

Epson zakelijke projector en printer genomineerd voor Benelux Office Products Awards 2018

EB-1795F mobiele projector en WorkForce WF-C5000 serie zakelijke inkjetprinters

De Epson EB-1795F is in de categorie ‘Visual Communication Products’ genomineerd voor de Benelux Office Products Awards 2018. De nieuwe serie WorkForce WF-C5000 zakelijke inkjetprinters is daarnaast genomineerd in de categorie ‘Office Machines’.

Afgelopen week vond de jurering voor de Benelux Office Products Awards 2018 plaats. De deskundige jury, die bestond uit mensen uit de vakhandel, retail, consultancy, kantoorautomatisering, eindgebruikers, vakpers en bedrijfsfysiotherapie, oordeelde over de grote hoeveelheid producten en concepten, die over het algemeen van grote kwaliteit waren. Uit het uitgebreide juryberaad is een mooie lijst van genomineerden voortgekomen. De inzendingen waren verdeeld over elf categorieën. Daaruit kwamen in totaal 41 genomineerden.

De uitreiking van de Benelux Office Products Awards vindt plaats op 11 oktober 2018 in het Zalmhuis in Rotterdam.

Meer informatie over de WorkForce WF-C5000 serie.

Meer informatie over de EB-1795F mobiele projector.

 

 

Over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 76.000 werknemers in 87 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken. global.epson.com
 

Over Epson Europe 
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.830 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com