Amsterdam,
19
juni
2018
|
11:31
Europe/Amsterdam

Epson zakelijke projector en printer genomineerd voor Benelux Office Products Awards 2018

EB-1795F mobiele projector en WorkForce WF-C5000 serie zakelijke inkjetprinters

De Epson EB-1795F is in de categorie ‘Visual Communication Products’ genomineerd voor de Benelux Office Products Awards 2018. De nieuwe serie WorkForce WF-C5000 zakelijke inkjetprinters is daarnaast genomineerd in de categorie ‘Office Machines’.

Afgelopen week vond de jurering voor de Benelux Office Products Awards 2018 plaats. De deskundige jury, die bestond uit mensen uit de vakhandel, retail, consultancy, kantoorautomatisering, eindgebruikers, vakpers en bedrijfsfysiotherapie, oordeelde over de grote hoeveelheid producten en concepten, die over het algemeen van grote kwaliteit waren. Uit het uitgebreide juryberaad is een mooie lijst van genomineerden voortgekomen. De inzendingen waren verdeeld over elf categorieën. Daaruit kwamen in totaal 41 genomineerden.

De uitreiking van de Benelux Office Products Awards vindt plaats op 11 oktober 2018 in het Zalmhuis in Rotterdam.

Meer informatie over de WorkForce WF-C5000 serie.

Meer informatie over de EB-1795F mobiele projector.

 

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com