Vantaa,
17
toukokuu
2018
|
09:00
Europe/Helsinki

Nopeaa, helppoa ja edullista mobiilitulostusta

Epsonin uusin Expression Home -mallisto tuo lisää langattomia tulostusmahdollisuuksia

Yhä useammat kaipaavat tulostukseen joustavuutta. Uuteen kompaktien ja edullisten Epson-monitoimitulostimien mallistoon on lisätty vakiovarusteeksi Wi-Fi Direct -toiminto, joka helpottaa mobiilitulostusta entisestään (Expression Home -mallit XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452 ja XP-455).

”Kotitulostimien ei tarvitse olla monimutkaisia. Tärkeintä on, että ne ovat edullisia, helppokäyttöisiä ja tyylikkäitä. Lisäksi niiden pitää tukea useita joustavia tulostustapoja. Kenelläkään ei ole aikaa eikä kärsivällisyyttä askarrella hankalien johdotusten kanssa tai käydä läpi monimutkaisia käyttöönottovaiheita. Siksi kaikissa Epsonin uusissa Expression Home -tulostimissa on mobiilitulostusta varten helpot langattomat vaihtoehdot. Haluamme varmistaa, että jokainen pystyy tulostamaan mahdollisimman vaivattomasti”, toteaa Epson Europen tuotepäällikkö Mohamed Musa.

Mallistossa on jokaisen käyttäjän tulostustapoihin sopiva laite. Kaikissa tulostimissa on Wi-Fi-liitettävyys, jonka avulla tulostus ja skannaus onnistuvat kotona langattomasti. Wi-Fi Direct -toiminnolla voi puolestaan tulostaa yhteensopivista mobiililaitteista suoraan niin, ettei langatonta verkkoa tarvita lainkaan.

Vielä suurempaa vapautta kaipaaville sopivat mallit XP-352 ja XP-355, joissa on muistikorttipaikka, 3,7 cm:n LCD-näyttö sekä Apple AirPrint 1 ja Google Cloud Print. XP-452- ja XP-455-malleissa on lisäksi Scan-to-Cloud-toiminto ja suuri 6,8 cm:n LCD-näyttö.

Expression Home -mallistoon voi edelleen ladata maksutta mobiilitulostusratkaisuja Epson Connect -palvelusta 2 . Epson iPrint -sovelluksen 2 avulla voi tulostaa ja skannata kotona langattomasti. Luoville käyttäjille suunnatulla Creative Print -sovelluksella 2 voi tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, suunnitella persoonallisia onnittelukortteja ja lomakepohjia ja lisäksi muokata valokuvista väritystehtäviä. Email Print 2 antaa taas mahdollisuuden tulostaa mistä vain lähettämällä tiedostot sähköpostitse tulostimeen.

Hinta–laatusuhteeltaan erinomaiset laitteet käyttävät Epsonin Claria Home -musteita – aitoja neljän sävyn sarjoja, joissa on sekä väri- että pigmenttimusteita. Musteet tuottavat teräviä, selkeitä tekstiasiakirjoja ja kiiltäväpintaisia laadukkaita valokuvia. Erillisten mustepatruunoiden ansiosta tarvitsee vaihtaa kerralla vain loppuun käytetty väri.

Edulliset, kompaktit ja tyylikkäät Epsonin Expression Home -mallit on suunniteltu sulautumaan jokaisen kodin sisustukseen. Tulostavat, skannaavat ja kopioivat laitteet sisältävät runsaasti elämää helpottavia ominaisuuksia.

Expression Home -mallit XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452 ja XP-455 tulevat saataville 1. kesäkuuta 2018. Laitteiden hinnat ovat mallin mukaan 69,99€, 89,99€ ja 99,99€ (sis. Alv.)

Tärkeimmät ominaisuudetXP-255/257XP-352/355XP-452/455
Pienikokoinen monitoimitulostin
Langaton tulostus ja skannaus kotona Wi-Fi-yhteydellä
Langaton tulostus ilman verkkoyhteyttä Wi-Fi Direct -toiminnolla
Epson Connect -sovellukset: helppo langaton tulostus älypuhelimista ja tableteista maksuttomalla Epson iPrint -sovelluksella, valokuvien tulostus suoraan Facebookista maksuttomalla Epson Creative Print -sovelluksella, tulostus miltei mistä vain lähettämällä valokuvat ja asiakirjat sähköpostitse suoraan tulostimeenlisäksi skannaus pilvipalveluun (Scan-to-Cloud-toiminto)
Sähköpostiviestien, valokuvien, verkkosivujen ja asiakirjojen tulostus suoraan iOS-laitteesta AirPrint-yhteyden avulla-
Tulostus älypuhelimesta tai tietokoneesta Google Cloud Print -palvelun avulla-
LCD-näyttö-3,7 cm6,8 cm
Claria Home -musteet
Skannerin tarkkuus 1 200 dpi
Mustavalko-/väritulostusnopeus (ISO) jopa XX sivua/min.08/04/201810/4,510/4,5
Muistikorttipaikka-
MustaXP-255XP-352XP-452
ValkoinenXP-257XP-355XP-455

1. AirPrint-toimintoa tukevat tulostimet toimivat yhdessä seuraavien laitteiden kanssa: iPhone 4s ja uudemmat mallit, iPad 2 ja uudemmat mallit, kaikki iPad Air- ja iPad mini -laitteet, iOS-käyttöjärjestelmän uusimmalla versiolla varustetut 5. sukupolven iPod touch -laitteet ja OS X -käyttöjärjestelmän uusimmalla versiolla varustetut Mac-laitteet. 2. Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epsonin tulostussovelluksia. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja toiminnoista sekä tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect. 3. Tulostusnopeudet: Selvitetty ISO/IEC 24734 -standardin mukaisesti ja ilmoitettu Office Category -testin oletusarvojen mukaisten yksipuolisten arkkien keskimääräisenä ESAT (estimated saturated throughput) -kapasiteettina. Lisätietoja: www.epson.eu/testing.

 

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/