Amsterdam,
07
september
2017
|
16:21
Europe/Amsterdam

Nuance en Epson vormen strategische samenwerking

Met oplossingen van Nuance kunnen Epson-klanten hun productiviteit verbeteren, efficiënter werken en de productbeveiliging verbeteren

Nuance Communications en Seiko Epson Corp hebben vandaag een wereldwijde strategische samenwerking aangekondigd om de ervaring van Epson-klanten te verbeteren door Nuance-oplossingen voor document imaging mee te leveren via distributeurs en resellers van Epson. Deze nieuwe samenwerking brengt lage bedrijfskosten, minder interventies, een kleinere impact op het milieu en hoge betrouwbaarheid van Epson-printers samen met de mogelijkheid om documenten veilig te beheren en af te drukken en te scannen om de productiviteit te verhogen, terwijl verbruikskosten worden verlaagd.

Met deze samenwerking verkoopt en distribueert Epson eCopy ShareScan- en Equitrac Office-/Express-software van Nuance in de innovatieve Epson-reeks multifunctionele inkjetprinters (MFP's), waaronder de supersnelle Workforce Enterprise WF-C20590- en LX-10000/7000-series met linehead-technologie voor het MKB en corporate omgevingen. Epson integreert ook de Nuance OmniPage SDK in scantoepassingen van Epson voor betere OCR-nauwkeurigheid bij het automatiseren van de documentworkflows van klanten en bundelt de Nuance Power PDF-software met geselecteerde series van Epson-documentscanners.

Met oplossingen van Nuance en wereldwijde ondersteuning kunnen onze klanten de levenscycli van hun documenten optimaal en veilig beheren. Samen met de MFP's en scanners van Epson, helpt Nuance klanten controle te krijgen over hun steeds complexere bedrijfsprocessen door workflows voor scan- en afdrukbeheer te stroomlijnen om productiviteit, samenwerken en bedrijfsefficiëntie te verbeteren.
Koichi Kubota, Chief Operating Officer bij Printing Solutions Operations Division van Epson

Nuance-oplossingen die beschikbaar worden gemaakt voor Epson omvatten1:

Voor WorkForce Enterprise/Pro printers:

Equitrac Office/Express

Equitrac® Office geeft bedrijven de flexibiliteit om gebruikers op een intelligente manier af te laten drukken wat ze nodig hebben. Hierdoor worden de kosten lager, afdrukken veiliger en de tevredenheid van gebruikers hoger. Met Hybrid Print Control™ biedt Equitrac Office organisatorische veelzijdigheid en controle en verlaagt het de IT-complexiteit door afhankelijkheid van printservers, stuurprogramma's en complexe printerparken te verwijderen, terwijl toch elke afgedrukte pagina van een organisatie wordt beheerd. Terwijl gebruikersvereisten voor afdrukken veranderen en de IT-infrastructuur steeds verder wordt ontwikkeld, kunt u zich met Equitrac Office eenvoudig aanpassen aan deze veranderingen met een unieke keuze voor het implementeren van afdrukken met printservers, ‘direct IP’-afdrukken of een hybride model dat beide omvat. Hierdoor kunnen bedrijven afdrukomgevingen afstemmen op de specifieke behoeften van gebruikers en bedrijven.

Equitrac® Express geeft IT-beheerders de flexibiliteit om studenten en personeel af te laten drukken wat ze nodig hebben en wanneer ze het nodig hebben, ongeacht waar ze zijn. Tegelijkertijd worden met Equitrac® Express de totale printeroutput- en kosten verlaagd, afdrukkosten nauwkeuriger toegewezen, afdrukquota's toegepast en afdrukken door gasten mogelijk gemaakt via betalen naar gebruik.

eCopy ShareScan

eCopy ShareScan is software voor het vastleggen van documenten die het best geschikt is voor samenwerkende werkstromen waarbij teamleden, met een gemeenschappelijk doel zoals een project, documenten en inhoud bijdragen aan het team ter beoordeling en aanvulling. Door de MFP te gebruiken binnen het gebied van de werkgroep, leidt eCopy leden van de werkgroep snel en eenvoudig door het proces voor het juist vastleggen van documenten. Deze oplossing is ook verkrijgbaar met documentscanners van Epson.

Voor documentscanners:

OmniPage

De OmniPage Capture SDK heeft de meest nauwkeurige technologie voor optische tekenherkenning (OCR, optical character recognition) ter wereld. OmniPage biedt ontwikkelaars alles dat ze nodig hebben om robuuste imaging, OCR en mogelijkheden voor het aanmaken en omzetten van PDF-bestanden aan toepassingen toe te voegen en daarnaast technologie voor streepjescodeherkenning, intelligente tekenherkenning, zoneherkenning en meer toe te voegen.

Power PDF

Power PDF -software maakt het eenvoudig voor bedrijven controle te krijgen over PDF-workflows met de mogelijkheid om PDF-bestanden aan te maken, om te zetten, te bewerken, samen te stellen en veilig te delen. Power PDF is uitgerust met de meest uitgebreide reeks mogelijkheden voor samenwerken en veilig delen van PDF-bestanden met collega's en klanten. De software levert alle tools die nodig zijn om PDF's te annoteren, corrigeren, ondertekenen, beveiligen, redigeren en comprimeren, en om PDF-formulieren aan te maken en ermee te werken waardoor het eenvoudig is om PDF-bestanden te bewerken en publiceren. Gebruikers kunnen bestanden eenvoudig omzetten van Word naar PDF en van PDF naar Word met buitengewone compatibiliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

 

Epson onderscheidt zich door zijn inkjetinnovatie en de toevoeging van Nuance-software zorgt voor een verbetering van de mogelijkheden om hoogwaardige, waardevolle en milieuvriendelijke, klantvriendelijke oplossingen te leveren. Met Nuance-software, kunnen Epson-klanten documentworkflows verbeteren om de productiviteit en efficiëntie te verhogen. Organisaties kunnen ook controle krijgen over documentbeveiliging om beschermde informatie te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang door personen binnen en buiten de organisatie.
Chris Strammiello Vice President of Global Alliances & Strategic Marketing, Nuance Document Imaging

Over Nuance Communications, Inc.

Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor spraaktechnologie en taal voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. De technologieën, toepassingen en services van Nuance maken de gebruikerservaring aantrekkelijker door de manier waarop mensen omgaan met apparaten en systemen te hervormen. Elke dag ervaren miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven de bewezen toepassingen van Nuance. Ga voor meer informatie naar www.nuance.com.

- einde -

 

1 Productbeschikbaarheid en lancering variëren per regio. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke Epson-verkoopbedrijf.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com