Høvik,
06
November
2019
|
09:25
Europe/Amsterdam

Nye fleksible delematersystemer fra Epson

6. november 2019 – Epson har lansert delematerne IF240 og IF530 på de europeiske markedene. Disse delematerne gir enkle og rimelige mateløsninger som kan brukes med et stort utvalg deler i avanserte bruksområder innen medisin, detaljhandel, bilindustrien, elektronikk og mer.

Delematerne er integrerte og fleksible, noe som fjerner behovet for kostbart og tidkrevende verktøyskifte. Dermed kan produsenter arbeide med et bredt utvalg deler uten å måtte kjøpe nytt utstyr. Epsons fullt integrerte robotløsninger gjør en enkel tilnærming til oppsett og konfigurasjon mulig.

Delematerne fungerer sammen med Epsons utviklingsprogramvare RC+ for å gi en trinn-for-trinn-tilnærming til systemkonfigurasjonen. En brukervennlig veiviser gjør det enkelt å sette opp delematerne etter de nøyaktige parameterne som trengs for mange forskjellige deletyper.

Volker Spanier, lederen for robot-løsninger i EMEA, sier: «Delematesystemene IF240 og IF530 oppfyller et økende behov for automatisk sortering av en stor mengde svært forskjellige deler. Integreringen av delematerne med Epson-roboter 1 og -visjonssystemer, i et helhetlig utviklingsmiljø, kan redusere utviklingstiden og gi produsenter økt driftseffektivitet og raskere deleomlegging.» Han legger til, «Vi er også stolte av det brede utvalget av deler og materialer som støttes, som inkluderer: festeanordninger, klemmer, membraner, koblinger, komponenter, braketter og rør. Materialtyper som støttes inkluderer plast, metall og gummi.»

Nøkkelfunksjoner for IF240 og IF530 inkluderer:

  • Delemateløsning med høy ytelse – drevet av Epson-roboter, -programvare og Vision Guide
  • Enkelt oppsett og konfigurering – fullt integrert med Epson-utviklingsprogramvaren RC+
  • Pek-og-klikk-grensesnitt – bidrar til å redusere vanlig utviklingstid som kreves for avanserte bruksområder
  • Fleksibel delehåndtering – støtter deler fra 5 til 40 mm (IF240) og 30 til 150 mm (IF530)
  • Rask deleomlegging – materen er enkel å sette opp for forskjellige deler, noe som reduserer totale eierkostnader
  • Kompatibel med et bredt utvalg av deler – støtter enkle til komplekse deler, i tillegg til delikate materialer
  • Smart automatisk innstilling – justerer automatisk materens parametere for oppsett av nye deler
  • Unike egenskaper for retningsbestemt vibrasjon – flerakses vibrasjonsteknologi gir optimal kontroll og sortering av deler
  • Blacklight-alternativer – rødt, grønt, blått, hvitt og infrarødt tilgjengelig
  • Størrelse (lengde x bredde x høyde) – 300 x 171 x 132 mm (IF240) og 600 x 372 x 320 mm (IF530)

 

1. Kompatible Epson-roboter inkluderer: G-serien / LS-serien / RS-serien / T-serien / C-serien / N-serien / VT-serien

 

Om Epson

Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, klokker og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg, og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har over 81 000 ansatte fordelt på 85 selskaper rundt om i verden og er en stolt stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

 https://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1 830 ansatte, og hadde en omsetning på 1,7 milliarder euro i regnskapsåret 2017. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050 

http://eco.epson.com/