Budapest,
11
Szeptember
2018
|
10:40
Europe/Amsterdam

Nyerjen egy robotot – az Epson nyereményjátéka

Budapest, 2018. szeptember 11. - A jövő kezébe adjuk a technológiát: Az Epson elindította a teljes EMEAR-régióra kiterjedő nyereményjátékát, amelyben akár 3 robotot is nyerhet.

Az Ipar 4.0 már a valóság, és az Epson – amely vezető szereplő a SCARA-robotok ágazatának világpiacán, és amely 1980 óta nyújt automatizálási megoldásokat – készen áll, hogy a változás élére álljon. Ahogy az automatizálás egyre több területre terjed ki, számos új és innovatív alkalmazási módot fejlesztenek ki a robotok számára. A gyártás és más iparágak forradalmasításával adott számukra a lehetőség, hogy radikálisan javítsák a munkahelyi életminőségünket.

A nyereményjáték – nyerjen akár 3 robotot

Az Epson a legújabb technológiát a jövő kezébe adja: egyetemek, főiskolák és kutatóintézetek a teljes EMEAR-régióban. Miért az oktatási és kutatási intézményeket választjuk? Hogy támogassuk a növekedést, a fejlődést, a gyártás versenyképességét és az automatizálás terjedését.

Jelentkezzen online (https://www.epson.eu/robots-contest) 2018.szeptember 1-től.

A jelentkezőknek 2018. december 15. előtt kell benyújtaniuk pályázataikat, hogy projektjük támogatásaként akár 3 Epson robotot is nyerhessenek.

A pályaművek elbírálása többek között olyan szempontok alapján történik, mint az innováció, az oktatás, a képességfejlesztés, a robot egyedi felhasználása és a fenntarthatóság.

A második körre kiválasztott jelentkezőket meghívjuk, hogy pályázatukat bírák előtt is bemutathassák.

„A képességek és a kreativitás adják az innováció központi elemeit. Az Epson felismerte a tehetség és a képességfejlesztés népszerűsítésének, valamint támogatásának szükségét. Az Y generáció tagjai, akik a világ lakosságának 50%-át adják, a jelenlegitől radikálisan eltérő munkakörülményekkel fognak találkozni. Mi tudjuk, hogy a fiatalokban megvan a lehetőség, ezért a nyereményjátékunk is arra szolgál, hogy a technológiát a jövő kezébe adja” – mondta Volker Spanier, az Epson Europe robotikai megoldásokkal foglalkozó részlegének vezetője.

A világon üzembe állított ipari robotok száma várhatóan 2,6 millióra növekszik 2019-re. Különösen Közép- és Kelet-Európában várható gyors bővülés, ahol a robotok alkalmazása évente 20%-kal növekszik a következő két évben, amely Kína után a második legerősebb növekedési ráta.

Ez a növekedés központi szerepbe helyezi a robotikát a gyártás, az egészségügy és számos egyéb iparág jövőjében. A robotok emellett segíthetik a képzéseket, valamint a hulladéktermelés és az energiafogyasztás csökkentését. Az Epson lehetőséget nyújt az EMEAR-régió fiataljainak, hogy egy jobb világot képzeljenek el a robotokkal.

A nyereményjátékban való részvételhez kattintson ide: https://www.epson.eu/robots-contest

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 86 vállalata világszerte közel 80.000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1750 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2016-os pénzügyi évben 1,668 milliárd eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program http://eco.epson.com/