Søborg,
06
August
2017
|
20:51
Europe/Amsterdam

Nyt Epson newsroom

  • Det er nemt at finde, downloade og dele content

  • Kan læses på enhver type enhed

  • One-stop shop for journalister

Kære mediekontakt,

I dag lancerer vi et nyt corporate newsroom, hvor du nemt kan finde, dele og downloade alle tilgængelige presseinformationer. Dette newsroom er lettilgængeligt på enhver type enhed.

Baseret på PressPage platformen vil det nye mediemiljø indeholde alle de seneste relevante informationer til dig, såsom pressemeddelelser, nyheder, case studies, blogs, events, videoer og billeder i høj opløsning. Dette vil omdanne Epsons newsroom til en one-stop shop for enhver, som er på udkig efter Epson relateret information.

Den store fordel ved det nye newsroom er, at det er optimeret til social deling og download af content. De nye funktioner er integreret i content delingen, hvilket gør journalisters og redaktørers liv meget nemmere. Med et klik på en knap kan du dele eller downloade et foto eller en video.

Simpelt og fuldt responsivt

Det udvidede medie- og content bibliotek bruger tags, som gør det nemt at finde information med et enkelt klik. Du kan nemt vælge ethvert stykke tekst fra ethvert stykke content og dele direkte via sociale medier. Ud over dette er newsroom fuldt responsivt, hvilket gør det nemt at læse på enhver platform - fra widescreen desktop computere og bærbare til tablets og smartphones.

Gå aldrig mere glip af noget

Alle Epson pressemeddelelser bliver stadig udsendt via e-mail og kan samtidig findes i newsroom. Du kan besøge newsroom på https://epson.presspage.com/da-dk. Hvis du ikke vil gå glip af Epson nyheder? Så skal du blot melde dig til den nye presseliste via https://epson.presspage.com/tilmeld-nyheder/.

Har du spørgsmål til denne meddelelse? Eller vil du gerne have en kort forklaring på newsroom? Så skal du bare kontakte os. Vi står til rådighed!