Otroški kotiček

Zabavne, brezplačne in kreativne vsebine

 

Kaj boste počeli danes? Preženite dolgčas z našimi ustvarjalnimi projekti, ki jih lahko opravite doma. Obstaja veliko ustvarjalnih vsebin, ki jih lahko natisnete. Naj ima vaša domišljija prosto pot - v naši galeriji ter med triki in nasveti boste našli veliko idej, s katerimi lahko svoje projektom dodate edinstveno noto.

Pa začnimo

Dobrodošli v otroškem kotičku. To je vaš prostor za iskanje zabavnih, razburljivih in brezplačnih vsebin. Odkrijte številne vsebine, ki vam bodo skupaj s tiskalnikom dale veliko navdiha, naj bo vsak projekt poseben. Ne pozabite deliti svojih projektov z nami - odpravite se v galerijo in si oglejte najnovejše prispevke.

Bodite kreativni

Izrežite, lepite in barvajte skupaj z našimi zabavnimi in brezplačnimi vsebinami. Imamo različne pobarvanke, sezname, ideje za beležke in prilagodljive voščilnice. Prav tako boste na tem mestu našli nove ideje za vsak letni čas, od vsebin ob začetku šolskega leta do rešitev za božični čas.

Triki in nasveti

Eksperimentirajte z barvami
 

Od mehkih pastelnih tonov do naelektrenih barv - bodite drzni pri svojih barvnih izbirah, naj vaš dizajn izstopa.

Poskusite z dodatki
 

Bodite iznajdljivi - dodajte zanimive plasti in dodatke vaši kreaciji, opremite jo z mehurčki, papirnatimi robčki, pajkicami, nanjo nanesite perje in druge dodatke.

Personalizirajte svojo zabavo
 

Obstaja veliko načinov, kako okrasiti svojo zabavo. Pomagajte si z našimi dodatki, ki jih lahko natisnete. Obiskovalcem dajte občutek razkošja, uporabite vrvice in trakove. Poskusite lahko tudi z eksperimentiranjem glede velikosti - naše okraske za noč čarovnic lahko natisnete v različnih velikostih in poskrbite za poseben učinek.

Poskrbite za vzdušje
 

Ne le vaši izdelki, tudi fotografije z zabave so tisto, kar poskrbi za vzdušje. Vzemite svoje kreacije s seboj. Vzemite s seboj svojo priljubljeno žival, tudi papirnata lutka se lahko sonči na plaži, pokažite nam vašo foto stojnico in najboljše fotografije.

 

Galerija

Spoznajte naše rešitve za dom

Dokazovanje lastnih spretnosti ne rabi biti drago - naši tiskalniki EcoTank vam lahko v povprečju prihranijo 90% stroškov črnila1. Nudimo tudi cenovno dostopne projektorje za ogled najljubših filmov in igranje iger. Odkrijte našo ponudbo do uporabnika prijaznih izdelkov, namenjenih za domačo rabo.

Tiskalniki EcoTank Domači kino

1* Povprečno število potrebnih kartuš / dosežen prihranek pri tiskanju istega števila strani z uporabo kartuš, ki so vključene v ponudbo EcoTank z izjemo strojne opreme. Primerjava, narejena na podlagi povprečja tiskalnikov formata A4 - tiskalniki EcoTank v primerjavi s povprečjem najboljših 10 najbolje prodajanih modelov v regiji zahodne Evrope v obdobju januar do december 2017 po podatkih družbe GfK. Stroški tiskanja, izračunani na delež kartuš Standard in XL, ki jih je GfK sledil v istem referenčnem obdobju za zahodnoevropski trg, pri čemer so uporabljene povprečne maloprodajne cene. Zmogljivosti kartuš s črnilom so vzete s spletnih strani njihovih proizvajalcev.